Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mikor érdemes hívni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor érdemes hívni?

Figyelt kérdés

Néhány napja megismertem egy lányt, el is hívtam valahova. Mondta, hogy egyelőre beszélgessünk még egy kicsit, ha úgy van, akkor elmehetünk valahova.

A második nap óta ő ír rám, keres, és utána beszélgetünk 1-2 órát.

Mennyi idő múlva lenne érdemes elhívni valahova? Ha már így keres, az lehet egy jelzés a részéről, hogy szeretné, ha elhívnám?

2020. jan. 6. 19:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a hétvégén már rákérdezhetsz, de csak akkor, ha az érdeklődése nem hagy alább és ugyanúgy beszélgettek addig. Az azt jelenti, hogy érdekled. :)
2020. jan. 6. 19:49
 2/5 A kérdező kommentje:

Úgy 1.5 hete van ez így. Egy hét után már elhívtam, csak szülinapja volt az anyjának, nem tudott jönni - ez igaz volt, egy csomó képet posztolt, hogy egész nap készülődtek, milyen volt a szülinap, stb.

Elszúrni meg nem akarom, mert nagyon szimpatikus. 😅

Köszönöm a választ. 🙂

2020. jan. 6. 19:55
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha már 1,5 hete így megy, akkor nyugodtan hívd el a hétvégén, ha nincs ellenvetése.

Remélem összejön! :)

2020. jan. 6. 20:08
 4/5 Rockarc ***** válasza:

Par nap utan mar siman elhivhatod, ugyis eloben derul ki minden cimszoval. Noktol sem ritka, amikor mar masfel nap utan feldobjak, hogy nem futunk ossze valahol? Szerintem felesleges 1 hetig huzni, addig legalabb 2 masik randira is elhivjak a ramenosebbek.

43F

2020. jan. 6. 23:48
 5/5 A kérdező kommentje:
Hívni hívtam már kétszer, csak mint írtam, először azt mondta, hogy beszélgessünk egy kicsit, utána lehet róla szó, másodszor pedig a szülinap miatt nem, de más időpontot nem javasolt.
2020. jan. 7. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!