Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhívtam egy lányt randira, de nem tudom, hogy most mire gondolt?
Sziasztok
Kicsit furcsa lehet a kérdés.
De elhívtam egy lányt randira már beszélgetünk pár hónapja.
Találkoztunk is többször. Jókat beszélgettünk nevettünk.
Szerettem volna ha egy kicsit közelebb kerülünk egymáshoz. Ezért elhívtam randira.
De válaszban csak annyit kaptam, hogy “Aaaaaa. Mindent értek„
Most ez mit jelenthet?
Írásban hívtad el?
Mit írtál pontosan?
Nyilvan eloben lattad volna a metakommunikaciojat. Ha fellelkesulve mondta, akkor pozitiv. HA lehangoloan, akkor negativ. Irasban ez mar nem jon at egyertelmuen, akkor sem, ha tesz melle smile-t. Kerdezz ra, jobbat nem tudsz. De legkesobb a randiig kiderul. Ha nem megy, akkor az nem jo, ha megy, akkor meg jo.
43F
Igen írásban hívtam el.
Mint egy 60km-re lakunk egymástól. De a mai világban ugyan az már semmi.
Megkérdeztem, hogy szombatra mik a tervei.
Megbeszéltük és megkérdeztem, hogy mit szólna ha elmennénk vacsorázni.
Erre jött az a válasz amit írtam is.
Azóta nem írt. (Nem is bombázom kerdéssekkel). Annyit kérdeztem, hogy ez mit jelent pontosan.
Nem mondtad neki, hogy randi, de őneki leesett.
Most mondd meg, hogy igen, ez egy randi.:)
Jó lesz-e neki.
Én azért megírnám neki a helyedben, hogy randizni akarsz vele. Ha nem válaszol, akkor nem akar tőled semmit.
Amúgy tippem szerint e voltál a meleg barátja akivel jó volt beszélgetni, amíg más pasi dugja.
Legközelebb ha találkozgatsz egy csajjal, tedd egyértelművé számára, hogy nem hiszel a férfi nő barátságban és a beszélgetések mellett dugni is szeretnéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!