Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen fiú jön be a 15-16...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen fiú jön be a 15-16 éves lányoknak?

Figyelt kérdés

Megjelenés,stílus...stb.

(16 éves fiú vagyok nem volt még senkim)

lányok/fiúk válszát egyaránt várom

2008. nov. 19. 17:37
1 2
 11/14 anonim válasza:
Hogyha azt hiszed a szemüveg zavar másokat, vagy taszít...akkor kontaktlencse :D
2008. nov. 25. 21:42
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha szép a szem akkor tök mindegy, hogy van-e szemüvege egy fiúnak...
2008. dec. 8. 16:17
 13/14 anonim ***** válasza:
engem kicsit zavar a szemüveg, mert úgy érzem, h. vmi fal van köztünk... am. sztem mindenkinek lehet találni olyan szemüveget, ami jól áll, és ha jól áll, akkor meg már mind1 is, h. ott van-e, v. nincs ;))
2009. jan. 17. 17:00
 14/14 anonim válasza:

"Milyen fiú jön be a 15-16 éves lányoknak?

Megjelenés,stílus...stb.

(16 éves fiú vagyok nem volt még senkim)

lányok/fiúk válszát egyaránt várom"

A kis 15-16 éves tini punciknak az emo jön be. Undorító egy divat, de ez van. Te ne legyél az. Én pl elég "vagánynak" érzem magam, csak úgy vonzom a lányokat.. bár nem kérdéses ki vonzza jobban, egy emo kis oldalra fésűlt hajú kockás pulcsis b*zi gyere, vagy én.. de általában ezekre a kis gyökerekre a kis 1 napos ribik jutnak. :) Szerintem kövesd a magad útját, majd eljön a te időd is, hidd el. Ne a stílusod határozzon meg, hanem az egyéniséged.

2010. dec. 18. 00:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!