Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen fiú jön be a 15-16 éves lányoknak?
Megjelenés,stílus...stb.
(16 éves fiú vagyok nem volt még senkim)
lányok/fiúk válszát egyaránt várom
fú engem egyáltalán nem zavar a hosszú haj, barátomnak derékig érő fekete haja van és imádom :) amúgy teljesen mindegy milyen frizura van valaki fején, csak álljon valahogy. leginkább jól álljon :D
amúgy meg nemszeretem ha ilyen kérdésekre, a válasz valami olyan tulajdonságról szól amin nem lehet változtatni (pl: ne legyen rövid lába..hát...) de ez magánvélemény. :)
ha van konkrét stílusod (metáltól rasztán keresztül diszkósig bármilyen bár én az utóbbit kevésbé csípem :D) akkor se legyél teljes fanatikusa a dolognak, esetleg ha pl. a barátnőd/barátnő jelölted is az. néha nagyon nevetséges tud lenni :)
legyél ápolt - hajad, fogad, szád, arcod nagyon fontos!
persze, az emberek először a külsőre figyelnek ,de ha az okés, akkor sokkal fontosabb az általános magatartás, belső tulajdonságok. Legyél érdeklődő (mindenki imádja, ha kérdezgetik - főleg önmagáról), nyitott, barátságos, humoros (de ne sértő :))
szerintem ez tuti bejövős :)
16/l
Hát abszolúte változó, hogy kinek mi tetszik :Dű
Szerintem elsősorban legyen ápolt, intelligens, lehessen vele jókat dumcsizni, legyen jófej meg ilyenek és csak azután jön a külső.
Legyen jóó magas.. Az izomagyúak nekem se jönnek be.
Szal az ilyen bicepsz meg hasonlók kimaradhatnak :S
Éshát nemtudom de nekem barna haj/barna szem :)
Dehát mondtam egyénenként változó.. :D
Szerintem ahogy én élek az bejön a lányoknak először is kinézet:)
félhosszú szőke haj tépett hátul rövid fel van zselézve
kék szem
180cm magas vok
nem vok valami kigyurt de közepesen vékony vagyok
De a külső a legkevesebb :)
legyél laza,nyitott,kedves,érzelmes,ha kell erős akaratos,szeressél mindent tudni, élvezd az életed és éreztessed a lánnyal hogy szereted :)
és legyél jófej vicces kedves :)
és becsüld meg a barátnőd:)
Köszönöm mindenkinek :) de sajnos ettől még nincs b.nőm
:(
amúgy jó magam 190 cm magas vagyok, átlagos testalakat,barna szem,haj :P
Szemüveg taszító?
nah ez jól hangzik :P hogyhogy nincs barátnőd? xD
amúgy attól, hogy itt ülsz és kérdezel nem is lesz, szal hajrá hajrá irány csajozni :P
amúgy én úgy vettem észre, hogy egy csomó mindenkinek kifejezetten az jön be, ha szemüveges a pasi :P
(3. válaszoló vtam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!