Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen fiú jön be a 15-16...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen fiú jön be a 15-16 éves lányoknak?

Figyelt kérdés

Megjelenés,stílus...stb.

(16 éves fiú vagyok nem volt még senkim)

lányok/fiúk válszát egyaránt várom

2008. nov. 19. 17:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát a haja ne legyen zsíros (Nekem tökmindegy, hogy hosszú vagy rövid, ez nem befolyásol, csak copfba ne legyen fogva és ne legyen arcnál tovább érő-ezek undorítóak.) A szeme is mindegy, hogy milyen színű (A kék az gyönyörű, a barna szemek pedig nyugtatóak ha belenézel.) Aztán nekem az ilyen kampóorr sem jön be nagyon. Ne legyen magasabb mondjuk...15 cm legyen köztünk max. Aztán nekem nem jönnek be a kicsit "ducibb" tipusú pasik de ez mindenkinél változik, a bicepsz az egyáltalán nem tetszik, és szerintem az is ronda, ha mind a 8 kocka látszik a hasán, szóval ne legyen túl kigyúrt se és ne legyenek nagyon rövid lábai :D És persze jófej legyen és nagyjából egy értelmiségi szinten álljon velem, sokat mosolyogjon (az nagyon fontos!!!). Ja és még talán hogy valami olyasmi zenét hallgasson mint én de az már nem túl sokat számít :D Kicsit hosszú lett, és remélem tudtam segíteni :D
2008. nov. 19. 17:48
 2/14 anonim ***** válasza:
88%
És 14 éves lány voltam :D (1. válaszoló)
2008. nov. 19. 17:48
 3/14 anonim ***** válasza:
63%

fú engem egyáltalán nem zavar a hosszú haj, barátomnak derékig érő fekete haja van és imádom :) amúgy teljesen mindegy milyen frizura van valaki fején, csak álljon valahogy. leginkább jól álljon :D

amúgy meg nemszeretem ha ilyen kérdésekre, a válasz valami olyan tulajdonságról szól amin nem lehet változtatni (pl: ne legyen rövid lába..hát...) de ez magánvélemény. :)

ha van konkrét stílusod (metáltól rasztán keresztül diszkósig bármilyen bár én az utóbbit kevésbé csípem :D) akkor se legyél teljes fanatikusa a dolognak, esetleg ha pl. a barátnőd/barátnő jelölted is az. néha nagyon nevetséges tud lenni :)

legyél ápolt - hajad, fogad, szád, arcod nagyon fontos!

persze, az emberek először a külsőre figyelnek ,de ha az okés, akkor sokkal fontosabb az általános magatartás, belső tulajdonságok. Legyél érdeklődő (mindenki imádja, ha kérdezgetik - főleg önmagáról), nyitott, barátságos, humoros (de ne sértő :))

szerintem ez tuti bejövős :)

16/l

2008. nov. 19. 18:36
 4/14 anonim ***** válasza:

Hát abszolúte változó, hogy kinek mi tetszik :Dű

Szerintem elsősorban legyen ápolt, intelligens, lehessen vele jókat dumcsizni, legyen jófej meg ilyenek és csak azután jön a külső.

Legyen jóó magas.. Az izomagyúak nekem se jönnek be.

Szal az ilyen bicepsz meg hasonlók kimaradhatnak :S

Éshát nemtudom de nekem barna haj/barna szem :)

Dehát mondtam egyénenként változó.. :D

2008. nov. 19. 18:38
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretem az őszinte, hűséges srácokat. Külsőre mindegy milyen, de adjon magára és ne legyen olyan "fogyatékos" (elnézést a szóért). Mondjuk ne legyen kövér, se gebe, hanem pont átlagos, normális testalkatú. Legyen rajta izom, megtudjon védeni ha kell, ne legyen beképzelt egoista majom, tudjon szeretni, vigyázzon rám, legyen mellettem jóban-rosszban, Ennyit a belső tulajdonságairól. Külsőre meg már leírtam :)
2008. nov. 19. 20:13
 6/14 anonim ***** válasza:
Jah és engem nagyon, de nagyon be tud indítani egy felzselézett haj :) utolsó hsz. voltam
2008. nov. 19. 20:13
 7/14 anonim ***** válasza:
51%

Szerintem ahogy én élek az bejön a lányoknak először is kinézet:)

félhosszú szőke haj tépett hátul rövid fel van zselézve

kék szem

180cm magas vok

nem vok valami kigyurt de közepesen vékony vagyok

De a külső a legkevesebb :)

legyél laza,nyitott,kedves,érzelmes,ha kell erős akaratos,szeressél mindent tudni, élvezd az életed és éreztessed a lánnyal hogy szereted :)

és legyél jófej vicces kedves :)

és becsüld meg a barátnőd:)

2008. nov. 19. 20:32
 8/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek :) de sajnos ettől még nincs b.nőm

:(

amúgy jó magam 190 cm magas vagyok, átlagos testalakat,barna szem,haj :P

Szemüveg taszító?

2008. nov. 19. 22:14
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
áhhhhhhhhhhhhhhhhh dehogyis ha vaki szerint az NEM ÉRDEMEL MEG:)
2008. nov. 19. 22:31
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

nah ez jól hangzik :P hogyhogy nincs barátnőd? xD

amúgy attól, hogy itt ülsz és kérdezel nem is lesz, szal hajrá hajrá irány csajozni :P

amúgy én úgy vettem észre, hogy egy csomó mindenkinek kifejezetten az jön be, ha szemüveges a pasi :P

(3. válaszoló vtam)

2008. nov. 19. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!