Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöttem egy férfivel, de nem csinálunk közös programokat. Ez nem jelent jót, ugye?
Mármint moziba, meg sétálni elmegyünk, de egyébként mindig nála vagyunk, ami nagyon meghitt, a szex is csodalatos, de úgy érzem, nem tudok így kötődni hozzá annyira, nincs romantika és ez így hamar ki fog fulladni. Egy hónapja vagyunk így, szerintetek érdemes folytatni?
27/N
Figyelj magamból kiindulva a férfiak egyszerűek: dolgoznak, esznek, isznak meg szexelnek. Jó néha, kártyáznak meg meccset néznek, de ezek tölti ki az életük nagyobbik részét.
Meg kell tanítani őket!
Csúnyán szólva be kell tanítani őket dolgolkra: szórakoztatásra, romantikára, gyengédségre, odafigyelésre.
Ha valóban téged akar akkor ezeket meg fogja tenni a kedvedért, ha nem akkor csak egy voltál a noteszében és be kell fejezni a kapcsolatot.
Engem küldtek már el azért mert egész nap a házban voltunk, visszagondolva már bánom is hogy akkor nem tettem oda magam jobban.
Viszont azért is küldtek már el mert ő "nem szereti a romantikus dolgokat", közben majd' a fél várost bejártam vele, az előző "párjával" meg annyi volt a "program" hogy egész éjjel a buszmegállóban beszélgettek!
És akkor igazodj ki a nőkön...
Szerintem kérdezz rá, mondd el neki, ajánlj programokat te. Mert mi ennyiből úgyse tudjuk megmondani hogy mi van. Ha tényleg érdekled ne hagyd hogy később ő is megbánja hogy nem tett többet mint én az első példámban. Ha negatívan reagál akkor pedig azt hiszem megvan a válasz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!