Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem nekem való a Tinder, vagy miért mindig ugyanaz a forgatókönyv?
Az egész XXI. század nem neked való.
Tudom nem vigasztal, de nem vagy egyedül.
"Nem tudok egyből szerelmes lenni, amíg pedig nem vagyok az,addig nincs kedvem energiát nyomni bele"
Senki nem lesz egyből szerelmes, ehhez energiát kéne beletenned. Furcsa vagy nekem, szerelmet keresel, de nem várod meg amíg kialakul.
"de egyik sem fogott meg úgy igazán. "
Meg is válaszoltad a kérdésed.
Szerintem ott bukik meg a dolog, hogy a tars"kerese" mar onmagaban kudarcra itel.
A kereses az azt jelenti, hogy erolteti az ember a dolgot.
De a szerelembe esest nem lehet eroltetni. Nincs olyan, hogy valaki egybol szerelmes. Ezek a lanyok csak kapcsolatban akarnak lenni, de nem veled, hanem barkivel aki elfogadhato es elerheto. Nem hiszem, hogy ez kellene neked.
Es szerintem a Tinder senkinek se valo. (tudom, tudom, a batyjad sogornojenek az unokahuga is ott talalkozott valakivel bla bla)
Ismerkedes, az a kulcsszo. Mindenkinek van tobbszaz ismerose. De abbol is 1-2 az, akivel ossze is jonne. Majd ha mar 100 kulonbozo novel voltal randin, akkor mondd azt, hogy senki sem jon be neked. Hol van ez az 1 a milliohoz?
Olyannal nem erdemes kezdeni, aki nem teszi oda magat az elso randitol kezdve. Legalabbis en nem is ertem, hogyan keres valaki komoly kapcsolatot, ha egyszer csak annyit tesz erte, hogy kegyeskedik elmenni a randira. Az semmi. Amikor tevekenyen probal kapcsolatot epiteni, ott van ertelme ujabb randira hivni. Akivel megvan a termeszetes osszhang, nem kivarasra jatszik, nem jatszmazik, nem rejtegeti magat, az lehet az, akit keresel. Nem biztos, hogy a vegen o lesz a befuto, az igent csak sokara, de a nemet mar az elso randi utan meg lehet mondani. Akinel ez nem jon at, ott onkentelenul is probal az ember a velt elvarasoknak megfelelni, kenyszeresen. Figyeld magadat, ha erzed a kivarast, vagy az elvarast a masik felol, akkor mar tudod is, hogy ebbol nem lesz tobb.
43F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!