Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, egy nő hogyan mosolyogjon rátok? Nyitott/csukott száj? Mit gondoltok akkor, ha egy számotokra csúnya nő mosolyog rátok?
"Ez a személy gúnyolódik rajtam" (Ha nem ismerem)
"Oh, mit reagáljak erre, mit várnának el tőlem?" (ha ismerem)
Jó jel, ha látszódnak a fogai teljes szélességben. Ehhez egy enyhe szájnyitottság is dukál. Gyakorold a tükröd előtt és rájössz.
Csúnya nő előttem nincs, tehát mindegyiknek szívesen veszem a mosolyát és visszamosolygok, köszönök.
Ez nagyon tini kategóriás kérdés így... 😃
De amúgy nyilván pszichológiai oldala lehet neki. Ha látszik a fogad, az jobb, szimpétiakeltőbb, de nem kell nyitva lennie a szájnak ehhez annyira, hogy belerepüljenek a bogarak. Mosolynál is furcsa, ha tetteted, de inkább ez, mint egy búvalb•szott arc. És idővel tényleg meg tudsz tanulni mosolyogni belülről. Én javaslom, hagy kamuzd a mosolygástbátran, mindig 🙂
Örülök, ha mosolyognak körülöttem az emberek. Remélem tényleg boldogok 😇
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!