Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki fizessen az első randin?
Szerintetek az első randin, ha a csaj enni is akar nem csak inni, és emiatt beültök egy étterembe, ki fizessen? Illik a srácnak? Csak ugye egy étteremben kaját is kérve általában azért 2-3 ezer Ft simán lehet fejenként a költség...de még akár több is. Ezt mind a srác fizesse? Hogy adjam a csaj tudtára, hogy az ő részét ő fizesse úgy, hogy ne bántsam meg? Előre is köszi mindenkinek.
30 F
#27. Ha nem randizol és kefélsz párhuzamban akkor 100%-ban igazad van.
A kérdező álláspontja az, hogy egy lehet, hogy "bocs de nem"-re nem adna ki egy kaját, csak egy kávét vagy teát. De megnézném a csaj milyen fejet vágna arra, hogy a hol együnkre a kérdező rákontrázna egy " utána nálam vagy nálad"-al.
Jaj Istenem...Sajnálom,kérdező, komolyan. Remélem hamar kipihened. :D
Látszik, hogy jó lelkű vagy. (Egyébként legyél csak nyugodtan határozottabb, nehogy már még te érezd magad rosszul, amiért hazudik valaki és pofátlan szemtelen módra még meg is hívatja magát étterembe..)
pharaszt volt ez a nő, mondtam, hogy aki így kezdi,mint ő ( értsd nem te ajánlod fel az éttermet, hanem ő saját maga, pláne, hogy másról beszéltetek előtte-, valószínűleg nem fogja felajánlani a részét és veled is fizetteti..
Hát, tudom nem nyugtat meg, egy kolléganőm hasonlóképp járt amúgy, csak pasi játszotta ezt be vele.. "Otthon hagyta a pénztárcáját" és a nőci fizetett mindent, de ugyanígy a pasi hívatta meg magát ott helyben kajára...
Mi nevettünk az egészen, (mekkora pofátlanság már ez most komolyan), utólag velünk ott már ő is.) :D
Remélem ez a 2 suttyó találkozik egyszer egymással a társkeresőn. :D
#36 -os az utolsó mondatodon akkorát szakadtam, hogy visszahoztad a jókedvemet, köszönöm!! :D Hát jah, találkozzanak, én is ezt kívánom. :D
Hát esküszöm legközelebb hallgatok magamra és nem megyek bele ilyen buta játékokba..csak még ilyen nem történt velem, és jah nem reagáltam rá jól, de tanultam belőle.
Jó éjt kedves #36 -os. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!