Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki fizessen az első randin?
Szerintetek az első randin, ha a csaj enni is akar nem csak inni, és emiatt beültök egy étterembe, ki fizessen? Illik a srácnak? Csak ugye egy étteremben kaját is kérve általában azért 2-3 ezer Ft simán lehet fejenként a költség...de még akár több is. Ezt mind a srác fizesse? Hogy adjam a csaj tudtára, hogy az ő részét ő fizesse úgy, hogy ne bántsam meg? Előre is köszi mindenkinek.
30 F
És nincs sz@ros 3000Ft-od megetetni a jövendőbeli párodat? De gondolom cigire/piára/hobbira több is elég havonta... Ha ennyire filléreskedsz, akkor minek neked bnő?
A férfi fizessen, mondom ezt férfiként.
Ha sokallod az árát, akkor ne vidd étterembe. Találj ki olyan kreatív programot ami nem kerül pénzbe.
2# Azért első randin korántsem biztos hogy az a csaj lesz az új partner.
Mindenesetre a pasi ajánlja fel, a csaj meg wlutasíthatja, és felajánlhatja a fele-felét.
Gondolom a kérdező olyan esetre gondol, hogy rövid időn belül a sokadik nővel megy első randira. Az már sok a pénztárcának, ha mindenki helyett ő fizet.
Ez ilyen 22-es csapdája. Eléggé kiábrándító, ha nem fizeted a csaj részét is. Ha nem bírod anyagilag, akkor nem kell étterembe vinni. Vagy ha a csaj fizetni akarja a saját részét, akkor hagyni kell.
Köszönöm #3 -as és #5 -ös, Tőletek legalább értelmes válaszokat kaptam.
Szóval igen, az egészséges gondolkozás nekem is azt mondja, hogy a nő első randin (amikor még közel sem biztos, hogy találkoztok újra valaha) ne hozza ilyen kellemetlen helyzetbe a másikat. Én jártam már úgy, hogy a csaj direktbe megkérdezte: "fizeted az enyémet is?" - az se pár száz forint volt, és soha többet nem találkoztunk, noha miattam, mert kiábrándultam belőle. Nyilván ha összejövünk, utána már ezek a dolgok tök rendben vannak és merek gáláns lenni, de addig inkább ülnék be csak egy teára / kávéra, amire szívesen meghívom..nekem sokat elmond valakiről, hogy hogyan kezel egy ilyen helyzetet, és szerintem buta, aki szerint szó nélkül a férfinak kellene mindent fizetni ELSŐ randin...és értitek, ha mondjuk csak teáról / kávéról volt szó, de találkozáskor a csaj mondja, hogy "ó ott egy jó étterem és lehet kínait enni, üljünk be oda" akkor onnantól már nekem kellemetlen, mert ha nem én fizetek mindent a csaj kb. biztos kellemetlenül fogja érezni magát, viszont borítékolható, hogy nem is fogok vele többet találkozni, mert ennyire figyel csak oda a kezdődő kapcsolatunkra...én ha nő lennék, értelmesebben állnék ehhez, mint ahogyan #5 -ös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!