Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? Miért vagytok ilyenek kedves hölgyek?
Szerintem nem jó körökben keresel.
Legközelebb kérdezz vissza, hogy az adott hölgy mit tud felmutatni? Egyből befogja majd.
Engem pl. annyiban érdekel a másik anyagi helyzete, hogy ne legyen egy semmirekellő pénzverő automata, mert nem akarom, hogy rajtam élősködjön.
Férfi vagyok, de nagyon ideillő véleményem van.
Vannak olyan manipulátor hapsik akik behúzzák a naiv nőt és leveszik pénzzel. Ezek a hapsik általában nem dolgoznak illetve nem is állják meg a helyüket egyik munkahelyen sem így nőkből élnek.
Megértem a nőket hogy miért érdekli őket a férfi anyagi helyzete. A nőnek nem a pénzed kell, hanem a biztosíték hogy dolgozol és van mit a tejbe apritani. Egy olyan férfi, akinek biztos anyagi háttere van, sokkal kelendőbb és nem zsákbamacska, mint egy csóró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!