Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van ez? Miért vagytok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? Miért vagytok ilyenek kedves hölgyek?

Figyelt kérdés
Miért van az hogy ha egy nővel randizok minden frankón alakul erre fel a végén lebukik mert az anyagiak érdekli őt. Három nővel is így jártam. Már lassan elvesztem azt a kis maradék reményt is. Valami tipp hogyan bírnám kiküszöbölni az ilyen egyéneket? 27 F
2020. jan. 4. 16:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%
Nem vagyunk ilyenek. Engem pl. nem érdekel a fizetésed.
2020. jan. 4. 16:51
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Én csóró pasival élek együtt. Úgyhogy én kivétel vagyok.
2020. jan. 4. 16:54
 3/12 anonim ***** válasza:
87%

Mi az,hogy az anyagiak érdeklik?

Amúgy meg teljesen normális,hogy egy idő után megkérdezi mégis mennyi a kereseted vagy hogyan élsz. Ez nem jelenti azt,hogy anyagias,gondolom téged is érdekel,hogy az adott nő nem-e éppen munkanélküli vagy gyárimunkás 3 műszakban és a 80%-a fizetésének hitelre megy el vagy az anyjánál él egy kiszobában...főleg ha már felnőtt vagy és családot akarsz....

Az,hogy ennyire zavar téged a kérdés feltételezem nagyon rosszul állsz anyagilag,hogy ez zavar..

2020. jan. 4. 16:55
 4/12 anonim ***** válasza:
0%
Sajnos egy anyagias világban élünk, ahol a külsőségek számítanak, kinek milyen háza/kocsija/ruhája stb. van. Lehet esetleg rossz helyen ismerkedsz, ha találsz esetleg egy hasonló egzisztenciával rendelkező lányt, akkor kevesebb az esélye, hogy fenn fog állni ez a probléma.
2020. jan. 4. 16:55
 5/12 A kérdező kommentje:

3.-as !!! Örülök hogy ilyen jól tudod hogy anyagilag hogy állok. Nem konkrétan azt kérdezik hogy mennyi a fizetésem...

Van saját házam saját autóm stb...

Csak a kedves hölgyeknek az első az volt pl az egyik kérdésük hogy miért csak egy Renaultom van hogy hogy nem Bmw vagy valami drágább kocsim van . Na gondolhatod milyen jól esik. Nem elég a 1.5 m autó nem elég a 15 m ház. Mi kell még ? Nem azért írtam hogy felvágjak mert nem nagy valami de csak hogy tisztábban láss és ne írj oltári nagy baromságokat.

2020. jan. 4. 17:04
 6/12 anonim ***** válasza:
79%

Csak egy kérdés: ha egy boldog haromikusan működő kapcsolatot akarsz, abba nem tartozik bele az anyagi dolog?

Tudod eleve már ismerkedéskor jó tisztázni, hogy az adott embernek milyen a viszonya a pénzzel. Spórolós? Esetleg minden sz..rra elkölti?

Ha közös jövőt tervezel valakivel, akkor igen, az anyagiak is éppolyan fontosak, mint az, hogy szereted és tiszteled a másikat. Különben miből szeretnél közös lakást, vagy albérletet? Vagy esetleg közös nyaralást?

Miért bánt az téged, ha esetleg megkérdezik, hogy mit dolgozol?

Én pl. eleve nem jönnék össze olyan emberrel, aki tartósan munkanélküli, nem tudja helyén kezelni a pénzt, nem tudja a fontossági sorrendet. Pl. előbb vesz autót, sőt hitelre, minthogy félretenne lakásra.

Álszent az, akit egyáltalán nem érdekelnek az anyagiak, de ennek is vannak fokozatai.

Persze azt nem illik megkérdezni, hogy mennyi van a bankszámládon, majd ha akarod, ezt közlöd, ha már olyan szoros a kapcsolatotok, hogy már biztos, hogy együtt is maradtok.

2020. jan. 4. 17:07
 7/12 anonim ***** válasza:
58%
Engem egyáltalán nem érdekel az ilyesmi. Az exem pl. egy kifőzdében dolgozik. Ha tényleg szeretsz valakit, akkor nem ez számít.
2020. jan. 4. 17:08
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
ui.: Gondolom nem egy kis szerény eladó kisasszonnyal, vagy gyári melóssal ismerkedsz, hanem gondolom valami full extrás mű cicababával, mivel egy normális értékrenddel rendelkező nő nem fogja neked azt mondani, hogy miért nem x autód van y helyett.
2020. jan. 4. 17:09
 9/12 anonim ***** válasza:
85%

3-as vagyok,már bocs kérdező ,de ezt tudod ki hiszi el,hogy ilyet mondodd neked több nő is... ilyen nincs,ez kb olyan mintha azt kamuznám már a 3. férfi azt mondja nekem miért nincs mű cicim!! miért csak ekkora és természetes vanM? pont annyira kamu!

De ha tényleg igaz,az csak rólad árulja el,hogy milyen kis sekélyes az ízlésed és milyen agyhalott xxl műkörmös,cicmacákkal találkozol akiknek még a 8 általános se bizos,hogy meg van.

2020. jan. 4. 17:18
 10/12 anonim ***** válasza:
63%

Tetszik mikor a nő elvárná, hogy a pasinak BMW-je, vagy Audija legyen, erre sokan megveszik a 20 éves, többszörösen visszatekert órájú verziójukat, de fenntartani, rendszeresen szervizeltetni nem tudja. Akkor már sokkal jobb ha van egy jól karbantartott Renaultod ami biztonsággal elvisz oda ahova kell, és a szervizt is ki tudod fizetni.

Ezzel nem azt mondom, hogy rossz ez a két márka, csak ha szükséges, akkor durván az ember zsebébe kell nyúlni ha valami elromlik, és ezt egy átlagos fizuból nem mindig lehet kigazdálkodni. Sokszor láttam lámpánál, a buszból letekintve, hogy világít a motorhiba lámpa.

Majd mutasd meg legközelebb a csajnak ezt a videót.

https://www.youtube.com/watch?v=Jx-Qg-zfx14&t=229s

2020. jan. 4. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!