Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2. randin miért akar már kézenfogva sétálni?
Figyelt kérdés
Én vagyok a nő2020. jan. 3. 22:25
1/9 anonim válasza:
Felnőtt párkapcsolatok kategória.
Te vagy a nő (tehát nő, nem kislány).
Mi a problémád?
2/9 anonim válasza:
És te miért nem akarod? Talán félsz, hogy lerohad a kezed, ha megfogod az övét?
Talán, mert csak a tinik nem fogják meg egymás kezét a 2. randin.
3/9 anonim válasza:
Miért ne? Ha szimpatikus meg szeretnél még vele találkozni nincs baj ezzel. A kézen fogva sétálás azért nem olyan nagy horderejű dolog. Én is úgy sétáltam a barátommal már akkor, bár én örültem neki :)
4/9 anonim válasza:
Számomra is furcsa lenne. Ha én kézenfogva járok valakivel, azt jelenti, hogy összezartozunk, felvállaltuk egymást, ismerjük egymást, szeretjük. Egy szinte idegen emberrel indokolatlan lenne kézenfogva sétálnom, bohóckodásnak érezném.
N
5/9 anonim válasza:
randi, pfuj, inkább tali, és vagy együtt vagytok vagy nem :'D
6/9 anonim válasza:
Istenem b+, na ezért hagyom én abba az ismerkedést. Minden csajnak van valami súlyos, kötődésre való alkalmatlansága.
7/9 anonim válasza:
Intro vagyok
En is utalnam ha masodik randin mar a kezem szorongatna ....
O meg nem erzi azt amit a pasi, lassabban ismerkedik lassabban alakulnak ki az erzelmek
8/9 anonim válasza:
Mert nem tudja, hogy ma már a nőkkel nem kézenfogva sétálni kell, hanem jól meg kell titeket ba szni.
9/9 anonim válasza:
érdekes... másik kérdésnél meg azért ír a férfi/nő, mert nincs szex az első randin. Az milyen már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!