Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vajon mit akar tőlem? Mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mit akar tőlem? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Szóval megismerkedtem egy sráccal akivel már az első perctől kezdve meg volt a kémia jókat beszélgettünk, majd bejelölt facebookon és már másnap elhívott randizni, kiültünk a dunapartra borozni és órákon át beszélgettünk nevetgéltünk majd a randi végén megcsókolt abszolút nem nyomulós módon...majd hazakísért hazafele már kézenfogva mentünk tett egy olyan kijelentést, hogy szóval 07.hó 06 milyen jó dátum...(erről arra gondolnék hogy kapcsolat kezdetét érti) szóval haza fele el se engedtük egymást a ház előtt is időztünk vagy 20 percet...masnap bekoszont a melohelyemre ott van kozvetlen mellette es nyilvanosan megcsokolt.... majd hetvegen talalkoztunk akkor is kezenfogva maszkaltunk 5perces filmbeli csokjelenet az utca kozepen es atmentem hozza ki kellett hasznalni hogy ures a kollegiumi szoba (mer amugy koleszos es 22eves en 21) es hat megtorten aminek megkellett...rengeteget beszelgettunk osszekulcsolta a kezem az ovevel a karjaiban aludtam, amikor megnevettet puszit nyom az arcomra az orromra es csomot nevetunk...akkor is hazakisert

majd kovetkezo het kozepen beneztem a munkahelyere volt dolgom abban az epuletben es tok meglepodott orult nekem es a csoporttarsai elott megcsokolt aztan le is kisert meg minden...penteken ismet taliztunk de a rossz ido miatt atmentunk hozza filmezni..persze abbol se filmezés lett...

bár még nagyon friss a dolog 2hetes se, ami nekem fura hogy még nem kérte el a számom...és tudom elfoglalt es nem egy messengeres típus... nem ir ram annyit mint ami élőben jön le... bar hetvegen is kikerte a velemenyem oneletrajzaval kapcsolatban.. de tenyleg nem beszelunk annyit....megbeszeltuk hogy talalkozunk megint elmegyunk futni aztan hozza....

de most nem tudom h h állunk igazán hogy most vajon ezt rendes kapcsolatnak tekinti? kérdezzek rá hogy most mivan köztük? vagy hogy deríthetném ki...külső szemmel mi a véleményetek? aki csak szexet akar azzal is kezenfogva maszkalnatok az utcan meg nyilvanosan megcsokolnatok?

2016. júl. 19. 10:57
 1/8 A kérdező kommentje:
és folyton mosolyog ha meglát ha vele vagyok szóval úgy vettem észre hogy szeret a társaságomban lenni
2016. júl. 19. 11:01
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én viccesen megjegyezném, h: Egy dolgot elfelejtettünk a sűrű programok közben... Megadni egymás telefonszámát! Ez neki se és neked sem ciki! :) Ráadásul a reakciójából levághatod, h mit gondol! De ha nem vagy benne biztos, h ez komoly, akkor szerintem nyugodtan ülj le vele és kérdezz rá! :)
2016. júl. 19. 11:04
 3/8 anonim ***** válasza:

Mondatokat tagolni nem tanultál meg? Egy két enter se ártana, mert összefolyik az egész.

Nem tudom mit akar, kérdezd meg tőle. Miért nem tisztáztátok előre? Amíg jól érzed magad addig legyél vele. Furcsa hogy nem kérte el a számod, csak facebookon beszéltek? Én alapból mondtam volna már az eleén, hogy cseréljünk számot. Kérdezd meg, nem értem miért nem tetted eddig.

2016. júl. 19. 11:06
 4/8 A kérdező kommentje:

bocsi az enterek hiányáért. de legalább ilyen káosz van fejemben jelenleg:D

csak nem akarok az a nyomulós pasira ráakaszkodós csaj se lenni... nem túlzottan szeretik... ezért se írok neki annyit messengeren mint amennyit szeretnék...csak elijeszteném és végre szeretném jól csinálni nagyon jól érzem magam vele

és nem nézne hülyének hha rákérdeznék h most akkor együtt vagyunk? mmint lehet neki egyértelmű

lehet csak túlkomplikálom a dolgokat:D

2016. júl. 19. 11:13
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg felnőtt emberek vagytok? Eléggé tini problémának tűnik a kérdésed :-P
2016. júl. 19. 11:34
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarsz akaszkodó lenni... Hmm.. Azzal, h letisztáznád, h most mi is van, mert nem tudod mire vélni, az szerintem nem akaszkodás. A másik dolog, h a r.b@nca akarsz lenni akit 1x-2x ágyba dönthet, vagy a barátnője? Mert ha a barátnője, akkor beszélned kell a problémádról!
2016. júl. 19. 11:39
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Először is neked kell tisztázni mit akarsz.Ha neked így jó,semmi gond.Ha nem,bátran kérdezz rá.
2016. júl. 20. 07:19
 8/8 anonim ***** válasza:
Mi lett veletek, kérdező?
febr. 9. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!