Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova mentek télen randizni autó nélkül, vidéki
lakosként?
Figyelt kérdés
A barátommal szeretnénk kicsit felrázni magunkat így ünnepek után és arra gondoltunk, szerveznénk valamit a szokásos mozi-vacsorán kívül. Egy viszonylag kisebb városban lakunk, leginkább busszal tudnánk közlekedni, mert nincs autónk. Nem is feltétlenül arra lennék kíváncsi, hogy milyen városba utazzunk, hanem hogy ti hova szoktatok menni randizni/milyen programokat csináltok? Egyébként már együtt vagyunk több ideje, szóval nem ismerkedős randi :) cukrászdába meg kávézni szoktunk menni, de biztosan van olyan program ötlet, amire én nem is gondolnék, de ti szoktatok menni a párotokkal oda. Nem szabadtérire gondoltam, lévén, hogy nincs valami meleg, illetve fontos, hogy ne legyen túl későn, mert még haza is kéne utazni este.
2020. jan. 3. 20:17
1/6 anonim válasza:
Kár, hogy kizártad a szabadtérit. Kisebb városokban is fel szokták ilyenkor díszíteni a főtereket, aztán lehet ott forralt borozni/forró csokizni. :D
Ez baráti összejövetelhez és randihoz is megfelelő.
Amúgy cukrászdán kívül is be lehet ülni máshová. Pizzéria, valami jó hamburgeres (nem Meki meg ilyen gyorséttermekre gondolok), palacsintázó, gofrizó stb. Neten meg lehet nézni milyen jobb helyek vannak a környéketeken.
Meg színház, nekem személyes kedvencem. Elmehettek táncolni is, lehetőség mint a tenger.
2020. jan. 3. 20:39
2/6 anonim válasza:
Nyilván függ attól, hogy az adott kisvárosban vagy közeli megyeszékhelyen mégis milyen lehetőségek vannak. Gondolom, színház van, de kérdés, hogy haza tudtok-e jutni emberi időben tömegközlekedéssel (de sok helyen délutáni matinéelőadások is vannak, és nemcsak kölköknek való darabokból). Érdemes megnézni a helyi kultúrházat, milyen programok vannak, milyen helyi sportesemények vannak, milyen szórakozóhelyek / koncertek vannak. Nem tudom, van-e a közeletekben pl. paintball, társasjátékklub, szabadulószoba, karaoke-s helyek, állatkert / állatsimogató.
2020. jan. 3. 20:45
3/6 anonim válasza:
Mozi, bowling, billiard, darts, szauna-wellness, borvacsora, kiállitas, szabadulo szoba, játék est baratokkal, közös főzés, kartyazas, előzenelés bár, salsa tanfolyam, koncertek
2020. jan. 3. 20:52
4/6 anonim válasza:
Hegyekbe túrázni. Bár tömegközlekedéssel nehézkes persze. Megoldható azért. De lehet tópart, erdő, vagy bármi. Balaton ilyenkor is csodás.
Korizás a jégcsarnokban.
Színház.
Állatsimogató.
2020. jan. 3. 21:27
5/6 anonim válasza:
Ha jogsi van akkor tudtok bérelni autót! Én a pihengetős kajálos napok után ha ki tudnék fogni egy szép időt biztos beiktatnék egy kis sétát a természetben, meg van sok múzeum, kiállítás, élmény vezetés, bármi! Ez rajtatok áll mi érdekel titeket de én mindenképp egy kis "pörgős" napot csinálnék ahol van egy kis séta több dolgot megnézek/csinálok ami nem hétköznapi tevékenység, este meg belehet ülni egy jó étterembe esetleg az éjszakai életbe is belenézhettek vesztek ki egy szobát ott alszatok másnap délelőtt meg hazajöttök! Ami fontos ne rohanás legyen, hogy jaj van 5 órám és megy a buszom és akkor sehol nem tudsz tartalmas időt eltölteni! :)
2020. jan. 3. 21:32
6/6 Noblesse Oblige válasza:
Mi kirándulunk a legtöbb hétvégén és az idő teljesen jó hozzá.
A korizást is szeretem, de az inkább az én kedvenc programom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!