Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kérdés gyerekét egyedül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kérdés gyerekét egyedül nevelő anyukákhoz/ 27-40 év közötti korosztályhoz. Csak a gyerek?

Figyelt kérdés

Úgy gondolom, hogy hozzám egy ilyen hölgy illene. Belemennék komoly kapcsolatba, alkalmiba is akár.

De.. eddig nincs siker sajnos. Nem azért, mert csúnya lennék, vagy unintelligens, egyszerűen kiderül, hogy vagy nem menne neki egy kapcsolat, vagy kijelenti, hogy a gyerek miatt nem tudja megoldani az életét.

Ti hogy vagytok ezzel? Csak a gyerek és senki más? Írjatok kort is. 46/F

2020. jan. 1. 15:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem tettem ilyet itt sem :)

Általánosságban fogalmaztam meg valamit a témáhiz kapcsolódva- szándékom szerint nem személyeskedést, nem bántást.

Nem ismerlek, te sem engem- amikről írunk az vagy mi magunk, vag személyes tapasztalat vagy bizony valamiképp általánosítás.

Te nem így gondolod? :)

Senki nem akar bántani, még én sem, hidd el és BUÉK itt is

2020. jan. 2. 00:49
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Mivel nem akarsz gyereket már .. miért nem olyat keresel aki ugyanúgy nem akar ? Azért elég sok nő van aki nem akar életében gyereket...
2020. jan. 3. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!