Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megvolt az első csók. Hogyan tovább?
21 éves vagyok a lány pedig 18.
Megvolt az első csók a 8. találkozáson.
Elmentünk egy tóhoz, ahol ölelkeztünk, közeledtem a szájához, és megcsókoltam őt. Ő szeretett volna először, csak szégyenlős volt, mint én is. Átöleltem őt erősen. Mentünk már visszafelé, és út közben azt kérdi tőlem, hogy hány párkapcsolatom volt. Mondom 4 de ebből a 4ből volt 2 kapcsolat, 2 tini kapcsolat. Hogy újabb pasi akinek 4 nője volt. Hogy annyi volt a volt baratjának is. Elmondtam neki, hogy én nem vagyok olyan mint ő. Ideges volt láttam rajta. Mondtam neki, hogy én soha nem csalnám meg a lányt. Hogy akkor miért tartottak 3 hónapot. Mondom ők találtak máskit helyettem. Aztán mondom, hogy én téged nem csalnálak meg, nem fogok keresni újabb nőt, de lehet ő igen fog keresni másik pasit. Mert nem szeretné, hogy 1 hónap után rosszabbodjon köztünk a kapcsolat. Mondom mi értjük egymást, látod is. Hogy igen.
Parkban leülünk, és láttam rajta, hogy ideges. Kérdezem, hogy mi a baj? Hogy hogy lehet biztos abban, hogy nem fog bennem csalódni. Mondom megígérem. Csalódtál már bennem? Hogy nem. Kértem tőle egy esélyt. Megszerettem volna őt csókolni, hogy nem akarja. Aztán addig simogattam őt, addig próbálkoztam, míg nem adta oda magát. Csókolgattam őt, smárolás lett a vége. A lábat a lábamra tette. Átölelt.
De mindig barátként tekint rám. Hogy idővel szeretne kapcsolatot. Mondom, remélem nem bánod a csókokat, smárolast, hogy nem, de hogy ez így gyors neki. Hogy nem szeretne megint gyorsan újabb kapcsolatba esni. Mondom szeretném őt még csókolgatni, hogyha csak ő is fogja akarni. Kérdezem, már nem akarod? Hogy meglátom. Kérdem mi változott azóta? Hogy semmi, csak gyors ez így.
Mi a véleményetek erről???
Húzd be a kéziféket az iramban, hiszen gyorsnak találja a tempót. Bebizonyítod vele, hogy tényleg komolyan gondolod.
Mondd neki, hogy a párkeresésnek azért "keresés" a neve, hogy valaki válogat, azaz keres.
Neki is volt már fiúja, be is vallotta. Akkor Te is elkezdhetnéd a tépelődést, vajon hű lesz-e hozzád. Mondd meg neki szép hangsúllyal, hogy értékelje azt, hogy csak a 8. találkozás után kezdted el a csókolózást, amit (ha jól értelmezlek), ő is akart már, csakhogy mindketten szégyenlősek vagytok, ami cseppet sem szégyellni való.
Röviden: egy ideig még maradjatok a csókolózásnál és a beszélgetéseknél: ismerjétek meg egymás nézetét az élet minden dolgáról, ami éppen elétek kerül, vagy eszetekbe jut.
Ffi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!