Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha nem olyan az első csók,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem olyan az első csók, mint vártuk. Van értelme folytatni?

Figyelt kérdés
Valahogy egész másképp csókolt. Nem olyan volt, mint vártam. Viszont a szájra puszi meg nagyon jó volt. Hogy lehet ilyen?

2019. dec. 17. 13:11
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez legyen a legnagyobb bajod egy párkapcsolatban.
2019. dec. 17. 13:20
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Első csókunk nem volt valami jó szerintem, szerinte igen. 8 éve együtt, össze is házasodtunk és azóta teljesen meg vagyok elégedve a csókolózással.
2019. dec. 17. 13:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem meg ilyen kérdésekkel a tini kategóriát fáraszd!
2019. dec. 17. 13:30
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Persze! Hagyd ott...jobban jár. Ez a mai mentalitás, minden szarért "menekülni".

Majd össze szóltok...

N27

2019. dec. 17. 15:22
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy csók miatt ne mondj le róla. Lehet az első csók nem a legjobb, de amúgy meg minden más téren passzolnátok. Van aki annak is örülne, ha végre egy randi összejönne neki, nem hogy azon gondolkodjon, hogy a csók után folytassa-e a lánnyal :D Jó hogy így válogathatsz.
2019. dec. 22. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!