Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Pasik miért hazudnak a méretükről? Mikor személyesen derül ki, hogy nem akkora az nagyon gáz, nem?
Arra gondolok, mikor szexpartnerkeresőn írnak, hogy nekik 22-23 cm-es farkuk van, jó ez már amúgy is túlzás, van aki csak 20cm-ert ír, de személyesen mikor találkozunk, és lekerül róla a gatya, jó az ha van 16cm :D
Ennyire szégyenlik a méretüket? Nem lenne sokkal jobb az, ha valóban az ismerkedés elején elmondanák, hogy mekkora és akkor nem érné a lányt meglepetés?
22+ viccelsz, négereknek esetleg. De fehér emberben ritka.
Az átlag az 15 venti kb, magyarok között is.
Hozzátenném szerintem sem fontos a méret.
Nem is én szoktam kérdezni, hanem így kezdik mikor rámírnak "xy éves dimplomás xy magas xy cm xy cm-es szerszámmal". Szóval nem én kérdezem, viszont mivel szexpartnerről van szó gondolom, inkább ezt említik meg mint a belső tulajdonságaikat, hisz a szexpartnerkeresés leginkább a külsőségekről szól.
Az hogy diplomás-e vagy sem az a kutyát sem fogja érdekelni, diploma nélkül is lehet dugni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!