Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mit jelent ha órákat beszélgetünk személyesen, de nem ír rám és sosem ír vissza ha ráírok? (néha még a láttam jelzést is csak 1-2 hét után kapom meg)
Mive nem írtad le, hogy milyen körülmények között beszélgettek élőven, ezért csak találgatni tudok.
Az egész olyannak hangzik, mintha kötelezően kellene egy helyen tartózkodnotok valamiért és akkor jól elbeszélgettek.
Például egyetemen mindkettőtöknek van két óra között 2-3 óra lyukas ideje. Ezt pedig beszélgetéssel töltitek, ami jobb, mintha az ember a falat nézné.
Vagy munka közbe beszélgetéssel töltitek az időt.
stb
Ahogy írtad, amikor elhívtad, akkor nemet mondott. Tehát a szabad idejét már nem 'fecsérelné' rád.
Így szerintem egyértelmű a szitu.
#4 valóban kimaradt, legtöbbször munkahelyen találkozunk, de azon kívül sem koptat le semmilyen ürüggyel. Ezért nem is értem hogy most ennyire kihasznál vagy csak kedves de nem akar semmit akkor miért nem egyszerűbb nemet mondani?
#5 igen biztosan, vagy kamuzott róla több embernek és eltitkolja..
#6 - Így nem értem mit nem értesz. Semmit nem akar tőled, de amúgy jól elbeszélgettek, ha nincs más teendőtök.
Ez nem kihasználás.
Azt se írtad, hogy a beszélgetések miről szólnak, de kétlem, hogy olyan témákról, amikből arra következtethetnél, hogy többet akar.
Simán lehet beszélgetni órákat olyan emberrel, aki szimpatikus és nem akarsz tőle semmit. Én is simán csinálok és csináltam is ezt munkahelyen, amikor üresjárat volt.
Egyetemen is képes voltam beszélgetni olyannal, akivel amúgy 1 szót nem váltottam volna azon kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!