Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kövér lányok milyen félelmeitek vannak randik kapcsan?
Egy félelmem volt: hogy én leszek a ló helyett a szamár!
Annál rosszabbat nem tudtam elképzelni, hogy minden alakul köztünk, beleszeretek utána meg tovább áll, amikor talál egy fogára valóbbat.
De szerencsére alaptalan volt az aggodalmam.
"Ha valaki elhív bennünket, akkor valószinű bejön neki az extra hús ! Miert kellene félni ?"
Ez igaz. Nekem anno, mikor kövérebb voltam (165/75), és az egyik sráccal ez szóba került, hogy látja, feszengek, és hogy miért, ő maga mondta, hogy látta a képeket, hogy nézek ki, hogy nem vagyok 50 kg, ha nem tetszenék neki, nyilván nem találkozunk... :D
Nincsenek, mert akivel odáig jutok, randi előtt kamerában megmutatom magam, tetőtől talpig. Ruhában is olyanban, amiből le tudja szűrni, vajon beleférek-e neki a lélektani határába, vagy nem.
Szerencsére eddig csak azt kaptam meg, hogy élőben szebb vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!