Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Féltek az első csóktól?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Féltek az első csóktól?

Figyelt kérdés
Elég későn kezdtem el csókolózni ... és volt pár fiú aki szerint rosszul csináltam,bár olyanok is akiknek teljesen más volt a véleményük.Nagyon zavar,hogy akárhányszor,ha megtetszik egy helyes pasi csak egy csomó pia után meg inkább sötétben merek vele smárolni.Elég betegesen hangzik,de szigorúbb családi körülmények közt is nőttem fel.Ezen hogyan tudnék változtatni?Pont az ilyenek miatt elég sok fiút ellökök magamtól.
2010. júl. 20. 15:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
55%

Én még nem csináltam,de hallod neidegesíccsé...

Mostmár én is félek ...

2010. júl. 20. 15:29
 2/13 anonim ***** válasza:
21%
jajj a mai fiataloknak micsoda problémáik vannak. milesz majd ha dolgozni kell és gyereket szülni? szánalom
2010. júl. 20. 15:32
 3/13 anonim ***** válasza:
79%

Nem félek tőle, szeretek kockáztatni...

24 vagyok, sok első csókom volt már, de én mindig úgy gondolok rá, mint a pókerben az all in-re... Vagy rengeteget nyerek, vagy vesztek valamennyit... Nem agonizálok rajta, nem görcsölök, cselekszem, aztán lesz ami lesz... Jah, és kan vagyok:)

2010. júl. 20. 15:33
 4/13 anonim ***** válasza:
90%
Ezentúl ne igyál előtte,ne rángasd őket sötétségbe és nem lesz gond.Gyakorolj.Próbáld sokféleképpen.Ne úgy támadd meg a fiú száját,mint a bigmeket,hanem finoman,gyengéden.
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Jó paraszt pasikkal hozott össze az élet téged, ha bármelyik is ilyet mondott, hogy szarul csókolsz.
 6/13 anonim válasza:
80%

Az első csók mindig jön magától, attól nem kell félni

15/F

7/13 anonim ***** válasza:
100%
te ha nekem ilyet mondott volna akármelyik, hát kiharapom a nyelvét vagy kap egy akkora pofont, hogy ő harapja el. Ettől még lehet, hogy tanulgatok én is, meg megmondhatja, hogy ő hogy szeretné, de ne kritizáljon. Ha tapasztaltabb csajt akar, akkor keressen egy ribancot, ne engem.
2010. júl. 20. 15:38
 8/13 anonim ***** válasza:

Ha nem szeret az ember, elég lehet a csók, a gyönyör. Ha szeret: nem elég.

Paul Géraldy

2010. júl. 20. 15:42
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Mindnenkinek ment a zöld.
2010. júl. 20. 16:04
 10/13 A kérdező kommentje:
15.33 ... 15.38 :D végülis nem rossz az,ha megmondják az őszintét,de ez egy kicsit aláásta az önbizalmamat és lehet,hogy most ezért is parázok .
2010. júl. 20. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!