Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek akar tőlem valamit ez a lány?
Apukám árult Tescóban, és egy lány parfümériából állandóan kérdezte az apukámat, hogy hol vagyok, be-i jövök Tescóba, akar nekem ajánlani valamilyen parfümöt. Mindennap kérdezősködött rólam. Iszonyatosan jól néz ki. Mint egy barbi lány lenne. Szép magas, bomba jó alkatja van. Nem beképzelt. Úgy körülbelül 26-27 éves lehet, én 21 vagyok. Találkoztam vele ma is, és integetett, hívott, hogy menyjek hozzája, szégyenlős vagyok. Állítólag nincs senkije. Már régebben megismerkedtem vele, vettem is tőle parfümöt, de több belőle nem volt, se kávé, se semmi.
Bejövök neki?
Vagy csak azt szeretné, hogy vásároljak tőlük parfümöt?
Hívjam őt el egy kávéra? Kérjem tőle el a telefonszámot, illetve Facebook elérhetőségét? Félek, hogy elutasít.
Mi lesz ha elutasít?
Egész pontosan semmi. Nem lesz a homlokodra írva, hogy lehajtott fejjel járj.
Maximum tanulsz belőle, hogy legközelebb tökösebben kell odaállni. Nem kell stresszelni, vagy túlgondolni, csak lazán. Hajrá!
Remélem élőben nem ilyen parasztul beszélsz mint ahogy írsz. Egy barbi lány azért ennél értelmesebb.
Sokkal jobb pasik környékezik, szimplán kedves minddnkivel, mert ezt követeli meg a munkahelye.
Arról nem is beszélve hogy nekedcsak a farkad áll rá, szerinted ő ezt nem tudja?
Értelmes pasi való hozzá, nem aki épp a kanosságát akarja levezetni rajta.
Hozzája, menyjek, őtet, alkatja.
Na ezek a hibák.
Próbálkozz nála, ezek nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!