Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek akar tőlem valamit ez a lány?
Apukám árult Tescóban, és egy lány parfümériából állandóan kérdezte az apukámat, hogy hol vagyok, be-i jövök Tescóba, akar nekem ajánlani valamilyen parfümöt. Mindennap kérdezősködött rólam. Iszonyatosan jól néz ki. Mint egy barbi lány lenne. Szép magas, bomba jó alkatja van. Nem beképzelt. Úgy körülbelül 26-27 éves lehet, én 21 vagyok. Találkoztam vele ma is, és integetett, hívott, hogy menyjek hozzája, szégyenlős vagyok. Állítólag nincs senkije. Már régebben megismerkedtem vele, vettem is tőle parfümöt, de több belőle nem volt, se kávé, se semmi.
Bejövök neki?
Vagy csak azt szeretné, hogy vásároljak tőlük parfümöt?
Hívjam őt el egy kávéra? Kérjem tőle el a telefonszámot, illetve Facebook elérhetőségét? Félek, hogy elutasít.
Neked nincs önbizalmad most sem :D De ezen tudsz javítani. Egy dolog, ilyen szavakat, hogy "őtet", ne használj, használd azt helyette, hogy "őt". Menj oda hozzá, és kérdezd meg, hogy van-e kedve bármihez, de olyan dolgot ajánlj neki, amit te is szeretsz. Kérdezd meg mikor ér rá, beszéljetek meg egy időpontot aztán kész. Ha nem tudja, mikor ér rá, kérd el a telefonszámát, hívd fel pár nap múlva és kérdezd meg, tudja-e már, hogy mikor ér rá. Ha nem mond akkor sem semmit, vagy azt mondja, hogy majd szól, akkor nincs más dolgod, mint várni. Rajta múlik onnantól, hogy lesz-e valami.
Viszont abból, hogy érdeklődik irántad, lehet, hogy tetszel neki. Úgyhogy ezen felbuzdulva kezdj neki. Egy ilyentől csak nőhet az önbizalmad. Mivel egyrészt most nincs, utána meg elmondhatod, hogy megcsináltad ezt, férfiként viselkedtél.
Írd rá egy karton névjegyre a te FB-odat neki, és kiderül, hogy mit szeretne, meg is kérdezheted, bejelölheted-e.
Neki van mondanivalója neked, azt lehet egy üdítő mellett is, ja, nyugodtan mondd neki, hogy menjetek!
Majd karácsony után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!