Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha a barátnőtök bemutat a szüleinek, akkpr visztek ajándékot?
Visztek ilyenkor ajándékot a szülőknek?
Ha igen,akkor mit?
Virágcsokrot az anyának (és a lányának!), üveget az apának.
Én csak a leendő anyósomnak vittem virágcsokrot, após már nem élt (a lánynak vittem magamat). Egybekeltünk és együtt élünk sok éve.
ez természetes! minden kultúrában vallásban illik ajándékot vinni! először is megkérdezed a barátnődet hogy isznak-e alkoholt és ehetnek-e édességet! ha igen akkor az apának egy bort (minimum 1000ft) anyának pedig egy bonbont! ha nem isznak alkoholt és édességet sem ehetnek akkor 1 ajándék csomagot amiben gyümölcsök fűszerek és szárított húsok vannak!
én eléggé ki tettem magam mivel barátnőm szülei külföldiek és külföldön is élnek szóval vittem magyar pálinkát, fehér és vörös bort, pezsgőt, mozart bonbont és magyar paprika fűszer és krém ajándék csomagot (az italokat duty free-ben a csokit meg rendes fűszert boltban ':D)
igaz nem sima látogató volt hanem egy ottani ünnep + van neki nővére és bátyja is meg a többi család tag is ott volt :S
a lényeg nálad elég 2 ajándék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!