Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak! Ha a barátnőtök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ha a barátnőtök bemutat a szüleinek, akkpr visztek ajándékot?

Figyelt kérdés

Visztek ilyenkor ajándékot a szülőknek?

Ha igen,akkor mit?

2019. dec. 22. 20:43
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, illik vinni, pl. üveg bort, egy doboz sütit.
2019. dec. 22. 20:44
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen igen. Úgy nevezik, háztűznéző. Illik vinni mindenkinek aki ott lakik, legfőképpen a házigazdáknak..., ha van humorod, a kutyának is, már ha van...
2019. dec. 22. 20:47
 3/7 anonim ***** válasza:
31%
Nem. Ha a barátnőm bemutat a szüleinek, akkor én is bemutatok nekik. Kiállok a barátnőmért.
2019. dec. 22. 20:48
 4/7 anonim ***** válasza:

Virágcsokrot az anyának (és a lányának!), üveget az apának.

Én csak a leendő anyósomnak vittem virágcsokrot, após már nem élt (a lánynak vittem magamat). Egybekeltünk és együtt élünk sok éve.

2019. dec. 22. 20:51
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Alap.
2019. dec. 22. 20:58
 6/7 anonim ***** válasza:
91%
Kolompár Achillesz!, miattad fogják átrakni a kérdést, Humor kategóriába! XD
2019. dec. 22. 20:59
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

ez természetes! minden kultúrában vallásban illik ajándékot vinni! először is megkérdezed a barátnődet hogy isznak-e alkoholt és ehetnek-e édességet! ha igen akkor az apának egy bort (minimum 1000ft) anyának pedig egy bonbont! ha nem isznak alkoholt és édességet sem ehetnek akkor 1 ajándék csomagot amiben gyümölcsök fűszerek és szárított húsok vannak!

én eléggé ki tettem magam mivel barátnőm szülei külföldiek és külföldön is élnek szóval vittem magyar pálinkát, fehér és vörös bort, pezsgőt, mozart bonbont és magyar paprika fűszer és krém ajándék csomagot (az italokat duty free-ben a csokit meg rendes fűszert boltban ':D)

igaz nem sima látogató volt hanem egy ottani ünnep + van neki nővére és bátyja is meg a többi család tag is ott volt :S

a lényeg nálad elég 2 ajándék

2019. dec. 22. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!