Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kerülhetek közelebb hozzá?
Nyári munkán vagyok egy helyen, ahonnan az egyik ott dolgozó illető rendkívül szimpatikus a számomra.
Voltunk már közösen bulizni és beszélgettünk is, ami egész jó volt.
Úgy érzem én is tetszem neki, de mégsem nyit felém.
Hogy érhetném el, hogy kicsit közelebb kerüljek hozzá? S nyisson felém?
Én: 18/L
Ő: 27/F
huhh hát mond el neki h tetszik!
de egy picit nem korosabb mint te ? o.o
A kort azt azéért írtam, mert nem egy kissrácról beszélünk.
Egyébként nem zavar, sőt ha idősebb lenne talán az sem zavarna. Rendkívül, megnyerő, illemtudó, szimpatikus, közös a zenei ízlés, hobbikról nagyon sokat tudnuk beszélni, hasonló a sport érdeklődés is...
Nem a kora alapján szúrtam ki, hanem azért mert hasonló mint én, önmagát adja, nem "vetít"... s nekem ezek fontosak!
Debizonyám,h nem! Ha van esze!
18 vagy ő 27! Mit vársz?? Főleg,ha értelmes? MErt egy bunkó biztos kihasználná a lehetőséget!Inkább fogadd el,h van egy ilyen barátod,jól kérdezd ki a pasikról,tanulj tőle! Később jól fog jönni!Sok sikert!
Ajj,ne legyetek már ilyenek..18 leszek,párom meg 28.2 éve együtt vagyunk,semmi gond nincs a korkülönbséggel.Talán mert sajnos korán fel kellett nőnöm,egyedül maradtam,hiába van anyum(aki beteg :( ) és egy apám aki nem törődik velem.Na de ez nem lényege.
Próbálj meg közeledni,több közös programot szervezni vele..séta a városban,nyáron vannak programok bőven.Sk sikert!
17/L
Beszélgessetek a kopaszodás elleni samponokról, az lehet, sokat segítene a közelebb kerüléshez... :)
Am, sztem ő értelmesebb, mint a legtöbb 30-hoz közeli férfi, és azért nem nyit feléd...
Talán, ha megmutatod neki, mennyira vagy nagylány, akkor esetleg elérhetsz vmit, de ha ő olyan, mint amilyennek gondolom, akkor keressél másikat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!