Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy zajlott az az első randi, ami alatt már eldöntöttétek, hogy ebből biztosan nem lesz folytatás?
Külsőre vagy belsőre lényegesen más volt, mint a beszélgetések/képek alapján.
Illetve volt olyan, akit már ismertem máshonnan, és első randin nagyon csak a szexre ment (volna), de ez az erőszakos stílus nekem taszító.
Alig lehetett érteni, amit mond a beszédhibája miatt, máshogy nézett ki mint a képen. De azért ő tett pár "kedves" megjegyzést a külsőmre. A randi vége felé meg akart győzni, hogy menjek el vele kocsikázni az erdőbe...
mondtam nem. Hát ő nem olyan, fel is háborodott. Utána még keresett, de mondtam neki, hogy nem.
Volt még egy gáz, ott a randiig sem jutottunk el, de az illető meg volt győződve, hogy én biztosan egy bizonyos kocsmában ülök és röhögök a barátaimmal (komolyan ilyet írt) és azelőtt várakozott órákat, majd üzeneteket kezdett küldözgetni, hogy mekkora szemét vagyok, jaj a nők ilyenek stb. Pedig nem volt megbeszélve, hogy lesz randi!
Teljesen máshogy nézett ki, mint a képen.
Az egész randi alatt önmagát szidta vagy sajnálta.
Végig az exeiről beszélt.
Folyamatosan fogdosni próbált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!