Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Srácok, miért csak fél gőzzel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, miért csak fél gőzzel udvaroltok?

Figyelt kérdés
Tényleg annyira nehéz ráírni a nektek tetsző lányra, hogy Jó reggelt?? Miért van az, hogy egy egész délelőtt eltelik, de a nekem tetsző srác rám sem ír? Állandóan a telót nézem, hogy mikor van fent. Ő akart randizni, de sokszor elsiklik a felett amit írok neki, legyen az egy kis infó rólam vagy egy kérdés feléje. Így baromi nehéz ismerkedni! Azt mondja neki sokkal jobban megy a személyes ismerkedés. Már most kivagyok tőle, félek ha talizunk bezsongok (kicsit agyamra ment a szexmentesség...) Tetszik nekem ez a srác, de elegem van, hogy mindig én legyek "A Terézanya" aki tűr, vár, megbocsájt, megért, újabb esélyeket ad........ :(

2019. dec. 5. 15:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
86%
A chattel az a baj, kérdező, hogy idealizálod a partneredet. Olyan tulajdonságokkal ruházod fel ábrándozás közben, amiket csak szeretnél megtalálni benne, de valójában egyáltalán nem biztos, hogy megvan benne. De mivel csak az elképzelt képet kapod, természetes, belezúgsz, mint galambszar a szivarzsebbe.
2019. dec. 5. 17:01
 12/15 A kérdező kommentje:

Ööö fantasztikus hasonlat, köszönöm. :o

Ábrándozok, igen. Meg magamból indulok ki. Meg remélek. Ember vagyok.

2019. dec. 5. 17:14
 13/15 peca1000 ***** válasza:
100%

Az a helyzet, hogy ha már 2 hete tart ez (sok idő), akkor nem csoda, hogy unja a csetelést.

Akivel az ember 2-3 napon belül nem találkozik személyesen, azzal a cset is fárasztóvá válik.

2019. dec. 5. 17:25
 14/15 anonim ***** válasza:
0%

Ábrándozok, igen. Meg magamból indulok ki. Meg remélek. Ember vagyok.

Ha ember lennél, akkor képes lennél elvonatkoztatni a nyomorult kis egódtól, képes lennél uralni az ábrándjaid és nem magadból indulnál ki. Ezek nélkül max egy csótány szintjén vagy, de nyugi, még fejlődhetsz.

2019. dec. 5. 19:15
 15/15 anonim ***** válasza:
Valószínűleg sok vagy neki.
2019. dec. 5. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!