Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, miért csak fél gőzzel udvaroltok?
Figyelt kérdés
Tényleg annyira nehéz ráírni a nektek tetsző lányra, hogy Jó reggelt?? Miért van az, hogy egy egész délelőtt eltelik, de a nekem tetsző srác rám sem ír? Állandóan a telót nézem, hogy mikor van fent. Ő akart randizni, de sokszor elsiklik a felett amit írok neki, legyen az egy kis infó rólam vagy egy kérdés feléje. Így baromi nehéz ismerkedni! Azt mondja neki sokkal jobban megy a személyes ismerkedés. Már most kivagyok tőle, félek ha talizunk bezsongok (kicsit agyamra ment a szexmentesség...) Tetszik nekem ez a srác, de elegem van, hogy mindig én legyek "A Terézanya" aki tűr, vár, megbocsájt, megért, újabb esélyeket ad........ :(
Akit akarnak, annak teljes erőbedobással megy az udvarlás. Ez van.
2019. dec. 5. 15:03
2/15 A kérdező kommentje:
Sejtettem.
2019. dec. 5. 15:03
3/15 anonim válasza:
"Állandóan a telót nézem, hogy mikor van fent." Már bocs, de ez a te problémád, egyáltalán nem egészséges. Nincs saját életed? Miért kell naponta tizenhatszor írkálni, ha tudtok személyesen is találkozni és úgy ismerkedni? Annak legalább van értelme, a chatelgetésnek semmi.
2019. dec. 5. 15:04
4/15 A kérdező kommentje:
A csetelgetésnek az az értelme kérlek szépen, hogy megalapozzuk a randi létjogosultságát. Kicsit meg kell ismernünk egymást előtte szerintem. Egyébként is a cset már az életünk része. Fura, hogy ez neked fura. Természetesen kissé túloztam. Az bánt, hogy fel-fel ugrik, de nem ír.
2019. dec. 5. 15:10
5/15 anonim válasza:
És te még foglalkozol vele? 😂 Jaj istenem, az ilyenek azért ilyenek, mert 10 emberrel egyszerre dumálva mindenkinek csak ilyen szarságokra futná.
2019. dec. 5. 15:16
6/15 anonim válasza:
"A csetelgetésnek az az értelme kérlek szépen, hogy megalapozzuk a randi létjogosultságát." Látod ezzel egyáltalán nem értek egyet. Mi értelme van napokig, hetekig csetelgetni, aztán élőben rájönni, hogy hoppá, mégse jó ez így? Nem egyszerűbb egyből letudni a személyes találkozót, hiszen úgyis onnan derül ki minden, míg a cseten kb semmi nem jön át rendesen? Magyarázza el valaki, mert komolyan nem tudom felfogni, hogy ez mire jó.
2019. dec. 5. 15:18
7/15 anonim válasza:
"Tényleg annyira nehéz ráírni a nektek tetsző lányra, hogy Jó reggelt?? Miért van az, hogy egy egész délelőtt eltelik, de a nekem tetsző srác rám sem ír?"
Tényleg annyira nehéz letenni azt a ki*szott telefont és élőben randizgatni, beszélgetni? Komolyan mondom, ez a mai fiatal generáció annyira el van ba*szva, jobban már nem is lehetne. Ne a neten éld az életed. Én se szoktam minden nap neten megírni a barátnőmnek, hogy jó reggelt, mégis minek?
"Ő akart randizni, de sokszor elsiklik a felett amit írok neki, legyen az egy kis infó rólam vagy egy kérdés feléje. Így baromi nehéz ismerkedni!"
Nem. Inkább úgy baromi nehéz ismerkedni, hogy folyton a neten lógsz ahelyett, hogy felhívnátok egymást vagy személyesen kommunikálnátok.
2019. dec. 5. 15:21
8/15 anonim válasza:
Nekem se ír a nekem tetsző nő, mégsem leszek öngyilkos miatta. Ha gondolod írj rám, én is szexhiányban szenvedek. Kíváncsi vagyok mennyire vagy merész! 30/f
2019. dec. 5. 15:29
9/15 anonim válasza:
Elsőnek van igaza. Aki szerelmes volt belém, azt le se tudtam vakarni. Egész éjjel írt, sőt a munkahelyén is, ahol nem lett volna szabad.
2019. dec. 5. 15:46
10/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom ki pontozta le a 9est, ejnye neki! Pedig igaza van neki meg az 1nek is. De annak is aki azt írta, hogy több emberrel csetel, mert így van, bevallotta. Ezzel nekem még így az elején (2hét) semmi bajom nincs, én is beszélgetek itt egy sráccal.
A cset meg van akinek bejön, van akinek nem. Én speciel imádok csetelni, postai levelet is küldenék, van benne egyfajta izgalom... :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!