Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, hány cm alatt/felett mondanátok egy fiúra/férfira, hogy alacsony illetve magas?
Figyelt kérdés
A válaszok mellé odaírnátok az életkorotokat és magasságotokat?
Köszi!
2019. nov. 28. 14:43
11/31 anonim válasza:
170 alatt alacsony
180 felett magas
Közte átlagos
12/31 anonim válasza:
172 cm alatt- alacsony
173-182 - átlagos
183-195 - magas
195 fölött nagyon magas
Én 168 cm vagyok.
13/31 anonim válasza:
183-4 centis csavokent mondom, azert van annak valami baja mikor a 16x centimeteres csajok asszondjak a 180-185-re, hogy atlagos. 😂
14/31 anonim válasza:
Utolsó: Nem magunkhoz viszonyítunk,hanem a többi férfihez. Nyilván egy 160 cm-es nőhöz képest egy 175 cm-es férfi is magas...
15/31 anonim válasza:
Azert az sem mindegy ez a kutatas hol keszult, foldrajzilag is megfigyelheto tendencia. A kerdes meg a nok szubjektiv velemenyere vonatkozott, erre irtam, amit irtam.
16/31 anonim válasza:
én 44 ffi vagyok 165 centivel, 65 kg,, A haverom 55é 165cm 100kg. rá még senki nem mondta h alacsony :D rám meg igen. :D amúgy párkapcsolati szempontból (igaz ez nem volt kérdés mégis mindenki megirta) nem számitanak a centik, nekem volt 180 as barátnőm is ,igaz utcára nem vittem, :D van aki ezt szereti van aki meg azt. pl en kinából rendeltem xxxl es polot aztán kicsi lett :D
17/31 anonim válasza:
160cm alatt alacsony, 187cm folott magas egy ferfi szamomra.
En 178cm vagyok es nalam alacsonyabb ffival nem kezdenek, de ettol meg nem tekintem oket alacsonynak. Hozzam viszonyitva azok.
18/31 anonim válasza:
Ki hiszi el, hogy egy 180as nő leállt veled. Vagy ha igen, ő se akart utcára menni veled, egy 165 centis alacsony pasassal. Vicc.
Amúgy alacsony: 170ig
Középmagas: 170-185
185 felett magas.
19/31 anonim válasza:
165 alatt alacsony, 175ig átlagos, afelett magas.
20/31 anonim válasza:
Az 5-ös válaszoló kategóriáit osztom, 36 éves, 159 cm-es nő vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!