Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kapcsolat elején szabad-e rajonganunk a másikért, vagy játszmázzunk, fojtsuk el az ilyen őszinte érzéseket és legyünk kicsit kimértek?
Figyelt kérdés
2019. nov. 26. 07:23
11/20 anonim válasza:
Mindig az őszinteség/adom magamat stílus híve voltam. (rajongó típus)
Ha emiatt nem működik, akkor nem illetek össze. Lesz olyan akivel igen. :)
12/20 anonim válasza:
Nő vagyok, és rajongó típus, nem szeretek taktikázni, de sokszor rákényszerültem, mert ha nem teszem, akkor a férfi elveszíti az érdeklődését, mert azt érzi, hogy biztos a dolog. Ráadásul onnantól kezdve már nem is akar energiát beletenni az ismerkedésbe.
13/20 A kérdező kommentje:
Férfiként én is utálom a taktikázást. Most is épp el kell fojtanom az érézeimet, ülök a messenger előtt, és azon gondolkozom, hogy "elküldjem még neki ezt a bókot? Vagy már ezzel lehet sok lennék a nő számára?"
És ez így nagyon rossz.
2019. nov. 26. 08:45
14/20 anonim válasza:
Nem tudod majd hónapokig, évekig megjátszani magad, felesleges ez a játszadozás. Te ilyen vagy, ha tetszik neki az tök jó, ha nem meg legalább az elején kiderül, és nem húzzátok egymás idejét.
15/20 anonim válasza:
Lehet hogy van a világon olyan nő vagy férfi akivel így kell bánni a kapcsolat elején, de én csak a saját szemszögemből írok. Mikor már "kapcsolat elejéről" beszélünk az azt jelenti, hogy táplálsz érzéseket a másik iránt. Én rettenetesen rosszul érezném magam, ha nem érezném viszont azt a szeretetet amit én érzeznék a párom iránt. Nekem kell, hogy biztonságnan érezzem magam valakivel ilyen téren. Mindig is utáltam a játszmázásokat, túlkomplikál mindent és később is szokásává válik az embernek a normális kommunikáció helyett.
16/20 anonim válasza:
Kérdező, küldd el még nekoi azt a bókot!
:)
17/20 anonim válasza:
Nem csak ez a két lehetőség van. Elkezdhetsz tudatossá válni az érzéseidre, és fölé is emelkedhetsz. A fölé emelkedés nem elnyomást jelent, hanem azt, hogy az érzést, mint külső szemlélő látod, és ennek a megfigyelésnek a folytán felismered, hogy te nem vagy azonos az érzéssel, és mivel nem vagy vele azonos, dönthetsz amellett, hogy ne legyen része az életednek. Ez a tudatosság, vagyis az élet intelligenciád növelése.
18/20 anonim válasza:
Felnőttként minek játszmázni? Add önmagad!
19/20 anonim válasza:
Lehet úgy rajongani, hogy a másiknak az ne legyen túl sok és érezze, hogy egyenlőként tekintesz magatokra.
20/20 anonim válasza:
Régen szar, ha ez felmerül. Mennyire ismered?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!