Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több mint oktató-tanuló kapcsolat?
Ha mindketten függetlenek vagytok, akkor nem tudom mi akadálya lehetne.
Azért azt nem árt tudnod, hogy amelyik kikezd a tanulóval, az mindegyiknél bepróbálkozik. (Tudom, mert egyik baráti barátom oktató) Reméljük a te oktatód a kivétel!
Igen,több mint oktató-tanuló kapcsolat.
Van vonzalom,de nem vagytok szerelmesek,ennyi a történetet.
Ha találkoztok amikor vezető nap van,akkor mindketten akartok csókot stb.
Szerintem ezzel nincs semmiféle probléma.Jól érzitek magatokat együtt,akkor csináljátok.
Én amikor tanultam vezetni, az oktatóm folyamatosan ajándékokat hozott az órára. Kaptam tőle almát, csokit, sütit, a vizsgára meg egy parfűmöt. Nem jöttünk össze, mert nem tetszett, de hagytam hogy udvaroljon, mert át akartam menni a vizsgán mindenképpen :D
De biztos volt olyan csaj is, akinél célba ért ezzel a módszerrel, Gondolom bepróbálkozott másoknál is.Egészségükre.
Nekem volt másfél évig tartó kapcsolatom oktatóval, és mi is vezetés közben jöttünk össze. Normális kapcsolatunk volt, persze itt is volt korkülönbség. Fiatalság, bolondság - ma már nem jönnék össze apám korú pasival.
Nálunk nem volt az, hogy több vasat tartott a tűzben, de persze nem ültem bent a kocsiban az óráin. De megbíztam benne, mert miért ne. Sose derült ki, hogy mással lett volna.
Azt pedig nyilván sejtem, hogy nem én voltam az első, akinél bepróbálkozott életében, de a férfiak ilyenek, főleg ha ilyen munkahelyük van, ezen nem akadok fent.
Ami már érdekesebb a mai szememmel, hogy miért akart fiatal csajt: nyilván tetszett neki, hogy bejön nekem, de aztán kiderült, hogy elég éretlen is a hétköznapokban, szóval valószínűleg rendes felnőtt nőnél nem lett volna esélye. (Végül ezért is ábrándultam ki.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!