Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Így hogyan szerethetnének...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így hogyan szerethetnének belém? (15 éves fiú)

Figyelt kérdés

9.-es fiú vagyok, és van egy hasmenéses betegségem. Emiatt testileg is csak kb 7.-8.osnak felelek meg, de szellemileg nem. kb minden évben a kórházban landolok egyszer, hetekig. És sokszor akadnak egészségi problémáim.

Azonkívül helyesnek tartanak, és okosnak is (én is így érzem), bár nem vagyok olyan fizikumú mint amilyet a lányok szeretnek. És ezek miatt szinte semmi önbizalmam sincs. Belémszerethet egyáltalán valaki? Soha nem jártam senkivel. :S És én hiába szeretek bele valakibe, nem hiszem hogy viszonozná. Randizni sem merek hívni senkit.

2008. nov. 17. 21:28
1 2
 11/14 Srapnel ***** válasza:

Na figyelj, nem jópofizásból mondom:

Egyrészt a magadfajtákból lesznek a legjobb sakkozók, gitárosok, programozók, stb., vagyis azok, akik ahelyett, hogy csajoznának, vagy úgymond közvetlen sikereket érnének el, belemenekülnek valami tevékenységbe, amihez rengeteg idő, gyakorlás szükséges.

Másrészt 10-15 év múlva már majd' mindenkinek lesz valami baja (érzékeny bőr, allergia, stb.), amikor vége a fejlődő gyerekkornak. Na, akkor már elfogadóbb az ember mások bajával szemben.

Ez van, nem most van a te időd, de ha jól csinálod, később eljön. Hosszú távon te jársz jobban, hisz nem középiskolás tinédzserként éli le az ember az életét. Úgyhogy nosza, foglalkozz valamivel, ami érdekel és hasznos, tanulj. Megtérül.

2008. nov. 18. 08:46
 12/14 anonim ***** válasza:

Hát, ha csak csajozásról van szó első lépésben, és amúgy is kórházba kell néha vonulnod, gyakorolhatsz a beszélgetésben pont azokkal a lányokkal akiket ott találsz. Az éjszakás nővérek sokszor unatkoznak (nem szexre gondolok, csak beszélgetésre, hogy megszokd, a lányok nem harapják le az orrodat, ha közelítesz feléjük)

A kórházban tudják, miért vagy ott, így emiatt nem kell stresszelned...

A "belédszeretés" sokszor gyakorlat kérdése. Merj beszélgetni, tudj szellemes lenni és akkor felfigyelnek rád a nők. És, a legjobb ott gyakorolni ezt, ahol semmi tétje a dolognak. +1 Ki tudja, lehet, hogy pont a kórházban találkozol egy olyan lánnyal akivel egymásba szerettek.

És, hogy kórház-témánál maradjunk, kötelező filmként a Harcosok klubját javaslom :)

Sok szerencsét!

2008. nov. 18. 10:07
 13/14 anonim ***** válasza:
0%

A legtöbb embernek van betegsége!

Te nem tudsz rendesen emészteni! Ez nem a legvonzóbb, hát ez van! Majd megtanulsz!

S, ha annyira kelleni fogsz egy lánynak, akkor lefogja tudni kűzdeni ezt a gondodat!

15 évesen meg elég, ha tanulod, hogyan kell hozzád illőt szerezni, nem kell, hogy legyen is!

Ismerkedj, beszélgess, valószínüleg várnod kell még az igazira! háát kurvikat meg nem érdekli, ha nem tudsz normálisan szarni!

2008. nov. 18. 10:29
 14/14 anonim válasza:
Van nekem egy 30 éves tolószékes rokonom van felesége és két gyereke. ha tényleg kedves vagy idővel lesz barátnőd (lehet hogy értékessebb mint másnak)
2008. nov. 22. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!