Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így hogyan szerethetnének belém? (15 éves fiú)
9.-es fiú vagyok, és van egy hasmenéses betegségem. Emiatt testileg is csak kb 7.-8.osnak felelek meg, de szellemileg nem. kb minden évben a kórházban landolok egyszer, hetekig. És sokszor akadnak egészségi problémáim.
Azonkívül helyesnek tartanak, és okosnak is (én is így érzem), bár nem vagyok olyan fizikumú mint amilyet a lányok szeretnek. És ezek miatt szinte semmi önbizalmam sincs. Belémszerethet egyáltalán valaki? Soha nem jártam senkivel. :S És én hiába szeretek bele valakibe, nem hiszem hogy viszonozná. Randizni sem merek hívni senkit.
Akkor először ezt kéne leküzdened!
Hidd el, te vagy a legjobb pasi a környéken! Legyél csak nagyszájú nyugodtan, a csajok azt szeretik, ha valkinek igenis van önbizalma. És onnantól fogva teljesen mindegy, hogy milyen betegséged van.
Nem is kell neked egyből randira hívnod valakit :) Szép fokozatosan.
Ha élőben nincsen kellő önbizalmad, akkor egy ideig lóghatsz a neten is - persze ne csapjon át függőségbe :) - és gyakorolhatod a lányokkal való beszédet, különböző játékoldalakon, esetleg moderált cseten is. Ez már kicsit fesztelenít élőben, tudni fogod, hogy állj leánykák elé és milyen témákat dobj be :)
Suliban ez egyébként is könnyű, tanárokról, dolgozatokról vagy félresikerült felelésekről is. Ha okos vagy, akkor pedig felajánlhatod szíves segítségedet az általad érdekesnek és szimpatikusnak vélt lányoknak, de fiúknak is, így bővül a népszerűségi köröd.
Nagyon fontos, hogy a betegséged ne akadályozzon téged semmiben! Pont ez a betegséged célja, hogy ledöntsön a lábadról és ne érvényesülj (persze képletesen). Ne "add meg neki ezt az örömöt". Nem tudom, ez mennyire befolyásol téged a sportolásban, de könnyebb sportmód a jóga, amit fiúk is ugyanúgy művelhetnek. Ajánlom figyelmedbe, dob az önbizalmon, persze hinned is kell benne!
Amiben a betegség biztos nem akadályoz, az a meditáció. Ürítsd ki gondolataidat, koncentrálj a jóra, hogy meggyógyulsz.
Ha helyes vagy, akkor pedig hol marad az önbizalom? :) Biztosan van lány körülötted, aki vonzódik hozzád, csak nézz körbe :)
Ha pedig komoly kapcsolatba csöppensz, akkor ez nem állhat az utatokba, hanem együtt próbáltok minden nehézségen átjutni!
Bocsi, ha hosszú lett, remélem segítettem :)
Sok sikert,
famerilla.
Most így ezt olvasva csodálkozom.. :)
Tök aranyosnak tűnsz, nem értem hogyhogy nincs barátnőd :D
Amúgy.. nem minden csajnak jönnek be a kigyúrt izomagyúak..
De persze valamit azért lehet sportolni..
Deh néz körül.. suli, osztály.. ha helyes is vagy meg okos is akkor hajrá :D
Sok szerencsét ;)
Valóban kihagytam, hogy a szerelem nem testalkat kérdése, a sportot csupán önbizalom-forrásként írtam :)
Nekem eddigi - megfigyeléseim alapján - olyanokra esett a választásom, akiken nem volt éppen izom, mégis mással nyűgöztek le, pld. kisugárzás. A kisugárzás pedig jön az önbizalommal, ezért lenne fontos fejlődnöd :)
De ha okos vagy és helyes is, csak a betegséged (amiből remélhetőleg mihamarabb kigyógyulsz :)) nem tarthat vissza!
Az a baj, hogy akinek tényleg lenne mire büszkének lennie, annak nincs önbizalma. Akinek meg nincs mire, az duzzad a beképzeltségtől.
Ezt tartsd észben :)
famerilla.
Hát annyira helyes nem vagyok, csak viszonylag.
De az a baj hogy az első benyomások alapján én már ilyennek vagyok elkönyvelve. És azt hiszem ez sokat számít:S
[2. és 4. válasz]
Nem csak jószándék, hiszen teljesen igaz és őszinte, amit írtam :) Szellemileg döntő ám a dolog, mit kezdjünk egy kinyalt divatmániással, aki idősebbnek néz ki, de agyilag zokni? Ez szélsőséges példa, de gondolom érted, mire gondolok :)
Tudom, arra gondolsz, hogy hiába vagy szellemileg megfelelő, hogy jönnek erre rá, ha kívülről nem fogsz meg valakit? Na, amint írtad, az átlagnál mégis csak jobb vagy, ezt ki kell hangsúlyozni, ezért lenne fontos a kisugárzás :)
Viszont nem értem, milyennek is vagy elkönyvelve?
"Annyira helyes nem vagyok, csak viszonylag"
Te ezt honnan tudod, ki döntötte el?
Ha valaki megszeret -ami a legjobb ami az életben történhet Veled- annak Te leszel a leghelyesebb, legvonzóbb srác a világon, bélbetegség ide, vagy oda. És ez előbb-utóbb megtörténik, hidd el, vagány legyél, ne nyavalyogj.
A, hidd el sokkal jobb kitunni az okossagoddal, azzal hogy "te mindent tudsz" , mint az izmokkal. Kulonben a dokidat kerdezd meg hogy milyen sportot ajanl neked? Mondjuk az uszashoz mit szolnal? Iratkozz be valahova sportolni, ez sokat segitene neked!
Es ne felejsd el, hogy kivulrol mindenki mutathat pozitiv kepet, de belulrol csupa laz es remulet!!!
Fej a fejjel, hidd el hogy mindenkinek vannak problemai, miert erne te kevesebbet, mint barki mas a vilagon??
Minden jot neked, szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!