Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy rengeteg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy rengeteg lánynak - akik amúgy csinosak - nincs önbizalmuk?

Figyelt kérdés

Egyre gyakrabban tapasztalom, hogy vannak ilyen tipikusan visszahúzódó lányok, akiknek minden akadály nélkül lehetne pasijuk (mert csinosak szerintem), de mégse... igen, tudom, lehetséges, hogy volt nekik, csak szakítottak... de ha ezeket a lehetőségeket "kivonjuk", szerintem még így is sokan lehetnek

mi ennek az oka?

tudom, hogy a fiúknál is akad olyan, akinek lehetne önbizalma (meg csaja is), de nincs... de lányoknál sztem mégse ugyanaz egészen...

16f

2010. júl. 18. 14:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nekem is sok srác mondta már,hogy járna velem.. tetszem nekik..:/

De valahogyan nekem még is az az érzésem,hogy nem..mivel van egy kis bőrproblémám:'( ..Ráadásul akik jártak volna velem azok közül csak 2 srác tetszett.. a többiek pedig csak jó nagyon jó haverok nekem =) a 2 sráccal pedig az a gond,hogy mindkettő az osztálytársam és mindkét srác olyan éretlen.. és 2 hetente változtatják a barátnőjüket:S -.-"

Igaz nem vagyok még annyira idős,hogy azt mondjam sok tapasztalatom lenne a fiúk terén.. de nem is járok el még bulizni, csak barátnőkkel a városba sétálgatni,strandra,moziba ... de hiába néznek meg a fiúk ha nem tesznek semmit.. néha-néha ejtenek 1-2 mosolyt de ennyi. Én meg régimódi vagyok és nem kezdeményezek..:$ =)

Kb. ennyi az ok..:$:D

15/L

2010. júl. 18. 22:35
 12/15 anonim válasza:

Igazából ez a fiúk önbizalomhiányából is fakadhat.

Ha úgy áll hozzá a pasi, hogy "Hú de jó csaj, velem biztos szóba sem áll", akkor már bukott a dolog...

És ha még okos is a lány, az külön hátrányt jelent neki, mert a férfiak szinte rettegnek az intelligens nőktől. Ez a mai helyzet.

2010. okt. 12. 23:07
 13/15 anonim ***** válasza:
mert szakítottak velük(többször), és ettől kevésnek érzik magukat!?
2010. okt. 12. 23:38
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Az önbizalom és az önbecsülés nem egyenlő ám azzal, hogy kinek milyen testi adottságai vannak.

És egyébként is: te általában nem úgy látod magad pontosan, ahogyan mások téged.

És nem csak a külső fontos. Nem csak testi énkép van, hanem intellektuális, és társas énkép is. Konkrétan: attól, hogy szép vagyok, és esetleg ezt tudom is magamról, attól még érezhetem nullának magam, és járkálhatok lehajtott fejjel. Ha pl. a. szerencsétlen vagyok a tanulásban b. nincsenek igazán barátaim, és a szüleimmel se jövök ki jól.

Az önbizalom nem csak a testi vonzerőből fakad!!!

2010. okt. 12. 23:53
 15/15 anonim ***** válasza:

Sty válasza:

Ez többnyire annak köszönhető ,hogy a mai női médiaideálok elérhetetlenek a sok retusálás meg smink miatt és a viszonylagossági különbség nagyon nagy egy mondjuk 13 éves tinilány számára.

Egyszer belenéztem húgom ilyen "újság-szemetébe" ,tele van kiretusált már már tökéletes arcú médiasztárokkal semmitmondó témákkal a szüzességről, szépségről, divatról és ő ezt látja és ezt látják más lányok is. De ez megy a TV-ben is az interneten mindenhol, a média körbevesz hülyít ,torzítja a tudatunkat.

Ez a legfőbb oka persze társadalmi, nevelési problémák is okozhatják.

2010. okt. 13. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!