Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hány emberrel voltatok összesen? Mennyi férne bele a leendő párotok esetén?
Figyelt kérdés
2019. nov. 10. 11:12
21/27 anonim válasza:
50+ ferfi/ 3 nö, tovabb nem mertem mar szamolni. De 8 eve (homoszexualis) kapcsolatban elek, es mar nem vagyom a kalandokra. 35F Par felrecsuszasom volt persze, de ezeket a baratom elöre engedelyezte, es mindig vedekeztem. Egy idö utan ezekbe beleuntam.
Nem ez szamit hanem a bizalom. De a fiuknal ez kicsit lazabban müködik talan...
22/27 anonim válasza:
7 férfi, abból 3 ex, 3 egyéjszakás, 1 a jelenlegi párom. hidegen hagy hogy más hány emberrel volt együtt. bármi más fontosabb nekem egy kapcsolatban
23/27 anonim válasza:
A ménkű se számolgatta. Kerestem az igazit, és rögtön léptem, ha valami nem klappolt.
24/27 K.Péter 76 válasza:
Kb 170 nővel.De ez mit számít?Volt idő,amikor nem válogattam.Mára már egyáltalán nem érdekel,egy legyen de ő szeressen,és ennyi.
25/27 saucony válasza:
Nekem úgy 17 lehet hogy van valakire nem emlékszekm. Nekem tök mindegy mi volt a múltjában.. volt olyan nőm aki prosti volt előtte pár évbel. De ezt csak később árulta el. nem is tartott sokáig . P hát arról beszélt sokszor milyen a nagy farkú pasik ha találkozott. És hogy ez milyen jó volt neki.
26/27 anonim válasza:
Tudod a jobbaknál ez nem mennyiségre megy hanem minőségre. Gáz a kérdésed.
27/27 anonim válasza:
Senkivel. Eddig egy párkapcsolatom volt, de ott nem volt meg a megfelelő bizalom, hogy engedjem. Igazából engem nem érdekel, a másik hány emberrel volt. Amíg nem hasonlítgat hozzájuk, addig nem érdekel. 20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!