Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hány emberrel voltatok összesen? Mennyi férne bele a leendő párotok esetén?
Figyelt kérdés
2019. nov. 10. 11:12
11/27 anonim válasza:
7-el voltam együtt.
Nem érdekel a múltja ha tud szeretni, hűséges típus. A szám mindegy.
12/27 anonim válasza:
Kb 15 pasival voltam. Mindegy hány lánnyal volt a párom, nem érdekel.
13/27 anonim válasza:
15 férfival, és nem érdekelne a leendõ partnerem mennyivel volt, nem is szoktam ilyet kérdezni. 29/N
14/27 anonim válasza:
Nekem 43-44 de en 38 vagyok. Sosem erdekelt hogy ki hany emberrel fekudt le, nem ez alapjan ertekelem az embereket.
15/27 anonim válasza:
1 férfival voltam, aki a férjem. Neki nem én voltam az első. Előttem 5 kapcsolata volt és 3 egyéjszakás. Nem titkolta előttem én pedig nem ítélkezem, egyedül arra kérdeztem rá hogy az egyéjszakások esetében védekezett e normálisan.
16/27 anonim válasza:
7-el voltam, párom nemtudom..
Túl sok nem férne bele, mert nem szeretem a szoknyapecér pasikat
17/27 anonim válasza:
Házasság előtt 6-7 lánnyal, 8-10 kapcsolatban lévő nővel. Házasság alatt 15-20 és ebből is csak pára nő volt szingli, a többi párkapcsolatban élt/él.
18/27 anonim válasza:
500 plusz...ennek több mint a fele prosti
Egy idő múlva màr nem számoltam...a feleségem tudja.5 éve vagyunk együtt azóta senki. 44F
19/27 anonim válasza:
Egyetlen férfival, és azt kívánom, ne is legyen rajta kívül más.
3-4 maximum, és nem kalandok.
20/27 anonim válasza:
3 férfival kapcsolatban, plusz egy egyéjszakás. Utána férjhez mentem, azóta senki más. Ez összesen 5. A férjemnek több volt valamivel, de nem sokkal. Ő idősebb nálam 7 évvel. Nem érdekel különösebben, hány nővel volt előttem. Mostmár csak velem van és ez a lényeg ;)
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!