Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves vagyok,36 éves férfival vagyok együtt?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy 36 éves, rettentően intelligens,sármos, figyelmes férfival. Már az első találkozásunkkor elcsavarta a fejemet. Elkezdtünk randizni, és találkozgatni. A legutóbbi randi végén, elcsattant egy csók. Hihetetlenül beleszerettem.
Szégyelnem kéne, hogy egy nálam kétszer idősebb férfi keltette fel az érdeklődésemet? Nagyon sok ez a korkülönbség?
Igen szégyeld magad. "rettentően intelligens,sármos, figyelmes férfival" még csak véletlenül sem a pénze csavarta el a kis buta szőke fejed. Bele tud ültetni a készbe, saját ház, autó, stb, aztán majd ide arcoskodni hogy milyen nagyon önálló vagy #kys
2019. nov. 10. 08:10
12/26 anonim válasza:
Remélem nem, voltak már kapcsolataim, köztük egy 5 éves egy nagyon szép (de belül üres) lánnyal, úgyhogy alkalmatlan biztosan nem vagyok. Sokan mondták már, hogy helyes vagyok. Foglalkozom a külsőmmel, van lakás, kocsi, jó munka. Elég sok pénzt sikerült emellé összeharácsolni a számlámon, ami addigra még sokkal több lesz. Nem lesz itt baj, szerintem, csak idő kell. Egyedül annyi bajom van, hogy aszociális vagyok, de próbálok ezen is változtatni.
2019. nov. 10. 08:11
13/26 anonim válasza:
Napi horrorsztori.
2019. nov. 10. 08:31
14/26 anonim válasza:
#9 hat nem tudom, lehet koravén a kulsod, de én 30 evesen az elmult 1 evben annyi tinilannyal voltam laza/alkalmi kapcsolatban hogy ket kezemen nem tudom megszamolni. Az uj baratnom is 10 evvel fiatalabb. Pedig allitolag koromnak megfeleloen nezek ki, jo az egzisztenciam, stb.
2019. nov. 10. 08:52
15/26 anonim válasza:
Koravén semmiképp nem vagyok, fiatalabbnak néznek. Viszont pszichopata fejem van, sosem mosolygok, inkább ez a baj :D
2019. nov. 10. 08:59
16/26 Lazy Lover válasza:
Egészségetekre felnőttek vagytok nyilván nem lesztek együtt örökké de élvezd hát amíg tart 😁
2019. nov. 10. 09:28
17/26 anonim válasza:
Utolsó, hiába küldözgetsz privátot, nem fogod kiprovokálni, hogy felfedjem a nevem :)
Ha meg akkora lúzer lennék, nem laknék 100+ milliós lakásban Budapest belső részén, nem dolgoznék mérnökként, és nem tudnék magam mögött több párkapcsolatot :)
2019. nov. 10. 09:56
18/26 A kérdező kommentje:
Hiába gondoljátok sokan azt, hogy biztos sok pénze van, és stb. Tévedés. Egy teljesen átlag keresettel rendelkező férfi, nem egy pénzes üzletember . És igen ilyen a szóhasználatom, mert tudok normálisan magyarul:) Szeretek választékosan beszélni. Lehet ez a korosztályomtól furcsa.
2019. nov. 10. 16:57
19/26 anonim válasza:
#18 Ugh legalább pénze lenne🙄
2019. nov. 10. 17:06
20/26 A kérdező kommentje:
Nekem nem ez a lényeg. Tavaly érettségiztem, egy utazási irodában dolgozok, és mellette modellkedek. Jövőre szeretnék menni egyetemre. Van saját keresetem, nincs arra szükségem, hogy egy férfi álltal legyek sikeres az életben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!