Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Református vallásban ez bűnnek számít?
13-as: Igen, nagyon sokat segítettél, köszönöm!
A többi válaszban is megtaláltam a kérdésemre az igazi választ, mérlegre téve az Ige tanítása szerint.
Savlekotőtől kérdezném: ugyanez lenne a reakciód, ha tudnád rólam, hogy nő vagyok, és anya? Hmmm "édesöcsém"? Feltételezem a lekezelő válaszodból gondolva, eddig mint pasasra vonatkoztatva írtad meg a válaszodat. "Ne ítéljetek, hogy ne ítéltessetek!" Pár éve megismertem Krisztust, és az addigi életem gyökerestül változott meg, jó irányban. Nem éltem szűzies életet, sőt, nagyon szerettem a szexet, de azóta meghoztam életem legjobb döntését, és ma már nagyon megfontoltan döntöm el, hogy kinek adom magam mindenestül. Csak annak, akire Isten is rábólint, mert nekem szánt, és Ő az egyetlen, aki a legjobbat akarja adni nekem. Remélem te is megtapasztalod az életben ezt az érzést! És mennyi fájdalmas pillanattól óv meg ez a hozzáállás, mind lelki, mind testi vonatkozásban, mind pedig a következményeket illetően. Nem mindegy, hogy TÁRSad lesz, vagy csak valamiféle ...partnered. Nekem sem mindegy! És örülök, hogy a bár nem hívő, de nagyon érett gondolkodású gyermekem is osztja ezt a nézetemet! Szóval gondold át még egyszer a válaszodat ebben a vonatkozásban, és tudva, hogy "semmi sem marad bűntetlenül az ég alatt". A szavak is ölnek... Vigyázz melyik oldalára állsz a fegyvernek! Isten bocsásson meg neked, imádkozom érted.
Ugyanaz lenne a véleményem sőt még képmutatónak is tartanálak több okból, ahogy a legtöbb vallásost,sőt okkal nem álltam le vallásos nővel. Én nőt választottam,tudatos
tanult nőt nem agy mosottat.
Fordítás:
Aki nem református, az hitetlen. Javaslom muszlimokkal ne találkozz.
Tehát miután kiélted magad (nagyon is szeretted a szexet) már nem érdekel annyira a szex élvezete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!