Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ez a "kommunikáció"?
Megismerkedtem egy lánnyal az egyetemről, alattam jár. Egy projektet csináltunk, aztán egyre többet beszélgettünk, találkoztunk párszor, voltunk koncerten és a második ilyen alkalommal csókolóztunk, kézen fogva mentünk hazafele egy darabon. Ez volt a hétvégén.
A projektnek már vége így facebookon beszélnénk személyes találkozás híján, de az úgy néz ki, hogy írok neki napközben, ő meg éjfél körül kb 2 mondatot ír. Eggyel nekem válaszol, egyet meg hozzátesz a maga részéről. Szóval hétvége óta addig jutottunk a beszélgetésben hogy kövi hétvégén is megyünk koncertre és még találkozunk.
Oké, nem járunk, nem mondtunk ki még semmit, én se akarok ráakaszkodni de ez normális hogy éjszaka ír 2 mondatot?
Sok dolga van az tény, de nekem is, és de senki ne mondja hogy okostelefonnal a zsebében elfoglalt és nincs 5 perce válaszolni napközben. Azt gondolnám hogy nem akarja folytatni vagy nem érdeklem, vagy csak szórakozik, de ő kérdezte azóta, hogy ráérek-e másik nap is valamit csinálni, szóval érdeklődik de ez így még ahhoz képest is röhejes kommunikáció, hogy csak pár randink volt..előző komoly barátnőmmel ebben az időszakban megállás nélkül hajnalig beszéltünk, ötleteltünk, meséltük. Engem ez így némileg frusztrál. Vagy ez normális?
22 évesek vagyunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!