Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj az átlagos kinézetű fickókkal?

Persze mivel megteheti az a nő.
Piacképes kelendő,ez van.
Egy programozó is válogathat és csak a legjobb helyekre megy dolgozni.
A szép nő is megteheti ezért a minőségre megy mivel kell a nem átlagos paliknak nem is fog âtlagosat választani mivel a csinos nő is nem véletlenül csinos,edzés meg kőkemény diéta.

Hagy döntse már el mindenki maga, hogy ki tetszik neki és ki nem.
Ha neked nem kell a kövér/ronda arcú nő, mert te heti 3x úszol meg feltudsz öltözni akkor a szép arcú sportos testű nőnek ugyan engedd már meg, hogy olyannal ismerkedjen akinek szép a mosolya és a szeme és még sportol is.
Nőktől várjátok el, hogy lejjebb adjanak (miattatok), de nektek az átlagos nő az kevés, mert úszol. Nem szánalmas kicsit?

Na akkor egy kis szösszenet a külsőről...
A közelmúltban megismerkedtem egy nemhogy nem átlagos, de első ránézésre közepesen ronda pasival. Nagyjából másfél órát töltöttem a társaságában, és olyan szerelmes lettem, hogy azt sem tudtam, merre vagyok arccal. (Soha korábban nem történt velem még csak hasonló sem, még kifejezetten jóképű pasikkal kapcsolatban sem.) Még néhány alkalommal volt szerencsém vele találkozni, az utolsó alkalommal már kifejezetten jóképűnek találtam, és most épp azon dolgozom, hogy mielőbb elfelejtsem, mert sajnos mással randizik.
A kulcsszavak: értelem, humor, fellépés, kedvesség. Ettől lesz egy pasi vonzó, nem a külsejétől.

Mert az átlagos is megszépül,ha van mögötte tartalom.
Ti csak verjétek tovább az insta modellekre és keseregjetek a sorsotokon.

Mert a modern társadalom arról győzködi a sok telesz*rtzokni ostoba tenyészkancát, hogy úgy szép, ahogy van. És minél nyomibb, annál speciálisabb. Emaitt azt gondolja, hogy a maga kategóriája fölött érdemel párt magának, pedig a csáléfogú szinesfémbányász a maximum amire esélye van.
Egyébként meg aki nem tud megteremteni magának egy jelentősebb egszintenciát ebben a vadkapitalista mocsárban, és nem tud egy elfogadható megjelenést kialakítani, az maradjon csak a szárazföldi bálnáknál. Az "átlag" magyar 170 cm, hazavisz 160 nettót, van egy suzukija, és neveletlen, csőlátású nyárspolgár. Szerintem érthető miért nem kiváncsiak rájuk a minimálisan is vonzó nők.

Nem az átlagos külsővel van a baj hanem azzal, hogy ki tud-e alakulni vonzalom, szimpátia, vagy sem.
Fontos a belső, de először a külsőt látjuk s már abban a pillanatban (nem is tudatosan) kialakul az emberben, hogy szeretné-e jobban a másikat megismerni vagy sem.
A nőknek meg szerintem úgy általában kell a férfias megjelenés.. kinek a borosta, kinek a mély hang, kinek a széles váll, kinek a huncut mosoly...minden olyan amitől felnézhet rá, akihez vonzódhat, aki biztonságot ad, ahol ő lehet a védtelen nő (ezek is tudatalatti dolgok)még akkor is ha mindig erős és határozott az a nő.
Szóval olyan, hogy átlagos nincs, mert mindenki lehet valaki számára a tökéletes.

,,Egyébként meg aki nem tud megteremteni magának egy jelentősebb egszintenciát ebben a vadkapitalista mocsárban, és nem tud egy elfogadható megjelenést kialakítani, az maradjon csak a szárazföldi bálnáknál. Az "átlag" magyar 170 cm, hazavisz 160 nettót, van egy suzukija, és neveletlen, csőlátású nyárspolgár. Szerintem érthető miért nem kiváncsiak rájuk a minimálisan is vonzó nők"
Nagyon igazat írsz 17-es telitalálat.
Ezt nem bírják felfogni a mai palik sajnos kisfiúk akik leragadtak.
Totál érthető,hogy egy vonzó nő nem fog aszisztálni se a mamahotelhez,se lakótársakhoz,nem fog aszisztálni ahhoz a frusztráltsàghoz amikor nem tudtok elmenni élményeket gyűjteni mert nincs della,aztán meg imádkozzon,hogy a rozzant tragacsa ne robbanjon le meg ne csússzon az úton.
Nem az a baj aki jelenleg itt tart hanem,hogy leragad itt és neki ez megfelel,ergó igénytelen pali aki csóró marad mivel nincs igénye.
Szerintem egyértelmű miért fujjognak a nők,nagyon megértem szánalmas,ahogy sok pali él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!