Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok nektek mi a véleményetek a szálkás, izmos testalkatú pasikról?
Az én párom valahol félúton van a kettő között, és nagyon nagyon tetszik. Pedig soha nem vágytam ilyesmire, nem igazán érdekelt a testalkat. De amióta összejöttem Vele, rájöttem, milyen jó érzés is ez :D Csorgatom a nyálam, ha félmeztelenül rohangászik :D
De egy szép tes semmihez nem elég a normális lányoknál, ezt tudd azért ;) Fejben is ott kell lenni a szeren. :)
Nekem az is tetszik, hogy gyantázza a mellkasát és a hasát... Nem szeretem ha egy merő dzsumbuj a férfi, lehet megkövezni érte. ;)
21/L
Jah értem:)kösi a kommentet:)
Igen tudom,sajnos az ilyen kigyúrt pasik nagy része beképzelt meg nagyképű, és akkor meg egy normális csajnál nem sokat ér ha olyan teste van...
az amit te mutattál az már túlzás nekem.
igen, olyasmi legyen, mint amilyet legutóbb mutattál.
az a lényeg, h ne legyen kis cingár, hanem legyen széles vastag válla, egy kis mellizom, a hason h kirajzolódjon a kocka az nem lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!