Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves ferfiak miért akarnak lefekudni 35+ nőkkel, ha ott van a saját korosztalyuk is?
Figyelt kérdés
Idősebb nőket könnyebb ágyba vinni?
Vagy annak már saját lakasa van?
2019. okt. 28. 09:15
21/26 anonim válasza:
Mert nem vagyok egyrészt kibékülve a saját korosztályommal. Másrészt meg jobban bejönnek az érettebb nők. Sajna se járni se lefeküdni nem tudtam még egyel sem, de sokat ismerkedtem velük is. És velük sokkal jobban el tudtam beszélgetni konkrétan bármiről, mint a korosztályomba lévőkkel. De remélem eljön az idene annak is, hogy össze hoz a sors egy olyan nővel, mint ami a kérdésben szerepel.
22/26 anonim válasza:
#21, akkor fölösleges ismerkedni ilyen nőkkel. Biztos csúnya vagy azért nem kellesz se öreg se fiatalabb nőnek. Sajnos ilyen az élet.
23/26 anonim válasza:
Én csak szimplán szeretem a p_nát. :)
Tök mind1, hogy 18 vagy 35 éves, ha élvezzük egymást.
24/26 anonim válasza:
Mert sokszor apoltabbak mint a fiatal csajok, tudjak mit akarnak, nem benaznak az agyban sőt fantaziadúsabbak, magasabb a libidojuk es kevesebb a nyafi stb mert erettebbek
25/26 anonim válasza:
#22 nem vagyok a legszebb, de a legcsúnyább se. És főképp nem vagyok annyira lelkinyomorék mint te, hogy egy üzenetből kalkuláljam ki, hogy hogyan néz ki a másik.
26/26 anonim válasza:
Nem minden nő akar gyereket szülni, nem mindenkinek van lelakott teste. Vannak jó testű 35 feletti nők is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!