Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves ferfiak miért akarnak lefekudni 35+ nőkkel, ha ott van a saját korosztalyuk is?
Idősebb nőket könnyebb ágyba vinni?
Vagy annak már saját lakasa van?
> #6: ebből látszik, hogy nem ismered az embereket, mármint a férfiakat. Ilyen kretén érvelést életemben nem hallottam, olvastam. 😃
Tudod, hogy az én érvelésemnél mi "kreténebb"? A te érvelésed teljes hiánya.
"Egy 35 feletti elvált, gyerekes nőt könnyebb becserkészni, mint egy 25 éves jó szakmában lévő csinos nőt, akiknek az igényei, elvárásai a mennyekben vannak."
40 feletti vagyok, elváltam, egy gyerekem van.Az igényeim, elvárásaim az "egekben" vannak.Mégpedig az őszinteség, megbízhatóság, határozottság, monogámia, intelligencia(érzelmi is!), ápoltság, rendezett ruházat, igényes fogsor, nem állandó sörvedelés.
Van aki azért mert tényleg érettebb a koránál, ebben a korosztályban tud szellemi partnert találni.
De a másik egyébként az, hogy sokan elképesztően gyerekek és meg is állnak ezen a szinten. Sajnos ahogy látom a huszonéves barátnőim párjait sokkal inkább illenének hozzájuk idősebb nők akik tudnak a pótmamáik lenni, mert ezt keresik. Annyira söpredék egy jó részük, hogy tényleg csak annyi kell nekik, hogy valaki dajkálja őket. Önállótlanok, nem is akarnak felnőni. Ezért kell nekik egy idősebb nő aki a pótmamájuk lehet de azért szexelni is lehet vele.
Vannak akiknek az idősebb nők jönnek be.
38 évesen nekem is volt huszonéves pasim.
Akkor azért akarnak idosebet mert azt hiszik az majd több mindent megtesz nekik az ágyban mert nehezebben jut ferfihoz? Oke van olyan is mikor a ferfi nem bírja q,saját korosztalyaban a nyafis csajokat.
De akkor ezek szerint a frka utan megy h főleg az erdekli h annak legyen jó nem oda vissza kolcsonos.
Szerintetek ezek a ferfiak tudnak annyit nyujtani az agyban az idosebb nőnek mint a saját korosztalyu ferfiak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!