Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavarja a pasit, hogy nekem már van saját lakásom?
A férfi akivel randizok folyamatosan apró beszólásokat tesz arra, hogy nekem már van saját lakásom neki meg nincsen. Először azt hittem viccel, de most már egyre jobban úgy tűnik, hogy nem. Nekem nem tetszik, ha rajtam éli ki valaki a frusztrációját, hogy értessem ezt meg vele, vagy menthetetlen?
Még "ismerkedő" fázisban vagyunk, de nem akarok úgy belemenni a "hivatalos" kapcsolatba, ha úgy érzem ez nincs rendben köztünk, de vele nem lehet erről beszélni, mert csak elejtett beszólogatásai vannak. Őt frusztrálja tudom, hogy neki nincsen és szidja a "felment ingatlanárakat", a "csokot", meg mindent. -engem nem zavar, hogy neki nincsen, de zavar a passzív agresszió , ő ezt szerintem nem látja át.
Szerintetek menthető?
26/N , ő 28/F
Ti nők, annyira gyengék vagytok a párválasztásba, hogy szörnyű még olvasni is. Én férfi létemre, ha éreztem hogy gáz van a nővel, rövidre zártam a sztorit. Ti meg kínlódtok, hezitáltok, alárendelődtök klinikai sárgalapos idiótáknak. Aztán jön a panaszáradat, hogy minden férfi szemét.
Segítek. Ha az ismerkedés kezdeti szakaszában már felmerülnek problémák, akkor az 100%, hogy az csak a kezdet.
Erdekes, nem csak erzed, hanem mar analizaltad is az erzest "passzív agresszió"-kent. Nalad ez nem kizaro ok egy kapcsolatban? A nok 99%-a ilyenkor felall az asztaltol es tavozik. Ugy gondolom, hogy nagyon alacsonyan van az onertekelesed, ha ezen meg igy is hazatalsz. Hidd el, annyira nem lehetsz rossz no, hogy egy ilyennel kelljen osszeallnod, akarmilyen csontvazakat is rejtegetsz a szekrenyben.
43F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!