Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mikor kell lekoptatni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor kell lekoptatni a másikat első randin?

Figyelt kérdés
Még randi közben, elköszönéskor vagy már mikor hazaértél küldeni egy sms-t?
2019. okt. 26. 21:55
 1/5 anonim ***** válasza:
83%
Légy gerinces, közöld élőben.
2019. okt. 26. 21:56
 2/5 anonim ***** válasza:
85%
A végén közölni szerintem a legudvariasabb. Megmondod minden tiszteletet megadva, hogy köszönöd a meghívást, de sajnos nem érzed úgy, hogy lenne értelme folytatásnak és sok szerencsét kívánsz neki a későbbiekben. Persze csak ha mered.
2019. okt. 26. 21:59
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem érdemes lehet végigcsinálni a randit, és a végén levonni a konklúziót, és nem rögtön ítélni az elejéből. Ha a randi vége után is úgy érzi az illető, hogy felejtős a dolog, teljesen korrekt megírni, hogy sajnálom de a magam részéről nincs meg a szikra. Nem konfrontálódik az ember, nincs az hogy a másik elkezd magyarázkodni mert rosszul esik neki a "veszteség", ugyanakkor nem húzod vele fölöslegesen tovább az időt és nem hülyíted.
2019. okt. 26. 22:13
 4/5 anonim ***** válasza:
76%
Én mindig a randi végén tettem, szóban, egy körülbelüli indoklással.
2019. okt. 26. 22:41
 5/5 anonim ***** válasza:
76%

Hogy érted, hogy randi közben vagy elköszönéskor? Azért ha randi közben lekoptatod, az automatikusan a randi végét jelenti, nem? Vagy nem tudom hogy képzelted, lekoptatod és még ültök ott kínosan, miközben megbántva érzi magát? Én úgy vagyok vele, amíg ott vagyok, addig jól teljen, ne egy ciki rossz emlékként maradjon meg.

Ilyenkor nem muszáj nagyon elhúzodjon, ha úgy érzed, hogy ennek nincs folytatása, bár nem is azt mondom, hogy az elején koptass le valakit előítéletesen, akivel randira mentél, mert bunkóság.. de ha némi ismerkedés után nyílvánvalóvá válik, hogy nem egymást keressünk, esetleg kínosnak érzem a társaságát, akkor keresek valami kifogást, hogy “dolgom van” és lelépek inkább.

2019. okt. 27. 07:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!