Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randinkon színházba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randinkon színházba megyünk, a Madáchba. A környéken tudnátok ajánlani valami kedves, romantikus éttermet?

Figyelt kérdés
Nem vagyok pesti, nem ismerem a környéket

2019. okt. 22. 00:29
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudok segiteni, de vegre egy ertelmes randiotlet! Sok sikert!:)
2019. okt. 22. 00:47
 2/20 anonim ***** válasza:
0%

Nem akarok beleszólni, de nagyon túlzásba viszed. Úgy sejtem, koppanás lesz a vége.

Amúgy az Andrássyn van egy kedves kis hely, a Cantine. Nem olcsó, de szerintem nagyon aranyos.

2019. okt. 22. 01:11
 3/20 anonim ***** válasza:
0%
Kandalló. De szerintem is túlzás a vacsi meg a Madách egy estére.
2019. okt. 22. 01:30
 4/20 Savlekotő ***** válasza:
87%
Ő legalább tesz valamit, megadja a módját,igényli,figyelmes,nem egy sajtburger menüt vesz a csajnak, azt tedd szét a lábad érte műsor nyomja, az h a mai nők igénytelenek lettek és a mekire is szét teszik mert az is akkora dolog nekik randin v 10 éves kapcsiban,ha egy sajtburgert hozzájuk vágnak és nem fizettetik ki velük pénzel v természetben,aki meg igényes a randira is arra fujjognak,utána meg picsognak a barinőknek h de egy szál virágot nem hoz a pasim 10 év alatt,nem a normális férfiak hibája pfff h egyre több nő igénytelen és nem igényli a tisztelet a minőséget.
2019. okt. 22. 01:38
 5/20 A kérdező kommentje:

Túlzás?

Miért lenne túlzás?

A színház egy jó kis közös élmény, de közben nem tudjuk jobban megismerni egymást, arra lesz lehetőségünk a vacsora alatt.

2019. okt. 22. 01:49
 6/20 anonim ***** válasza:
55%

Savlekötő, most leírtad, hogy mekis sajtburgerért ciki dugni, de menő vacsiért meg Madáchért nem. Ez a "csak az árról vitatkozunk" szitu.

Amúgy azért túlzás, mert

1. Színház közben semmit nem tudtok beszélgetni, így nem szerencsés első randis program. Ahogy a mozi sem.

2. Az előadás hétkor kezdődik, ha előtte akartok vacsizni, azt már 5 körül el kell kezdeni. Az szerintem korai, de lehet, h csak én nem vagyok még akkor éhes. Általában 10 és 11között van vége, akkor meg a korrekt éttermek már zárnak.

Ha belefér valami laza, könnyű, akkor egyetek egy levest a Borsban az előadás előtt. Talponállós, nem beülős, de szerintem lazít a programon, a leves 5 körül is belefér.

2019. okt. 22. 02:03
 7/20 anonim ***** válasza:
0%

Első randin nem viszünk nőt ilyen helyekre.

Költs csak rá nyugodtan vagy 20 ezret, hátha kioffol randi után és vissza sem ír.

Ha együtt lennétek 1 hónapja hova vinnéd, all-inclusive nyaralásra?

2019. okt. 22. 02:55
 8/20 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem sem jó ötlet.

Az első pár randi az ismerkedesrol szól.

2019. okt. 22. 04:40
 9/20 anonim ***** válasza:
94%
7# az gondolom eszedbe sem jutott, hogy nem öt vasat tart a kérdező a tűzben, ahogy ti lúzerek szoktátok, hogy hátha valamelyik bejön, hanem normális férfi módjára udvarol annak az egynek, aki tetszik neki. Nem fogja offolni, az a te sorsod.
2019. okt. 22. 06:51
 10/20 anonim ***** válasza:
26%

9: ez egyszerű, praktikus, reális gondolkodás annak is, aki egyszerre egy emberrel randizik és ezt mint nő mondom.

A párom sem az az ordenáré mekiért dugást ember vagy az, aki sz*rrágóskodik egy programon, de egy lányt nem a programmal és a rongyrázással kell lenyűgözni, főleg, ha ismerkedni mentek. Ilyen estéink nekünk is csak akkor voltak, mikor már jártunk. Előtte olyan helyre mentünk, ami hangulatos, középső árkategóriába esik, így nem az igénytelen, kispórolós, de nem is az a szint, ahol a program miatt kellene szeretnem a srácot, hanem nyomás nélkül is el tudom dönteni egy kellemes este végigbeszélgetése után, hogy akarom-e vele folytatni. És ha komolyan is vesz és nem is randizik másokkal, akkor sem 20ezret ver el rám úgy, hogy esetleg nem egymást keressük, hanem 5-6-ot.

Borbár, shisha bár, forrócsokizós aranyos plüssmacis hely, egy étterem, ahol előtted készítik a kaját, billiárdozni már csak a következőn mentünk, a következőn (még nyár volt) esti séta a várban, utána mozi, színház és egyebek...

Komolyan nem értem, miért kellene egy idegen embernek ennyit adni. Ezt nehéz komolyan venni vagy nem azt hinni, hogy ha csak egy egyszerűbb programról van szó, akkor már képtelen lenne eladnin magát pusztán a személyiségével... :/

2019. okt. 22. 07:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!