Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Manapság miért nem lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság miért nem lehet találni egy kedves, aranyos és jól kinéző lányt aki nem minden héten ott rázza magát valahol, hanem szereti ha van egy kis nyugi?

Figyelt kérdés
Elég régóta keresek ilyen lányt, de valahogy nem találok, igaz nekem is megvan az egyéniségem és a stílusom, de szerintem ennek nem nagy köze van ehhez a dologhoz, de manapság szinte minden lány bulizik állandóan és aki netán meg megtetszik annak meg unalmas vagyok. Hol lehet ilyen lkányokkal ismerkedni mint amit a kérdésemben is feltettem?
2010. júl. 16. 21:23
1 2 3
 21/29 anonim válasza:
Én is találtam egy ilyen lányt,aki minden téren tökéletes,és nagyon nagyon szeretem.És nagyon ragaszkodom hozzá,soha,semmiért nem fogom elengedni.Az ilyen lányra nagyon kell vigyázni ^^
2010. júl. 16. 22:03
 22/29 A kérdező kommentje:
21:51nek köszönöm a véleményét, remélem egyszer tényleg találok majd magamnak egy ilyen lányt amilyet keresek.:)
2010. júl. 16. 22:03
 23/29 anonim válasza:
jeleeeen! :) :) :)
2010. júl. 16. 22:07
 24/29 anonim ***** válasza:
na, akkor ok.. :) azt meg, h jól kinéző lány vok-e, döntsd el.. :D megkeresselek facebooküon? :)
2010. júl. 16. 23:50
 25/29 anonim ***** válasza:
Ha otthon ülő típus vagy és szintén otthon ülős lányt keresel a dolog nehézkes lesz.
2010. júl. 17. 00:08
 26/29 anonim ***** válasza:
jaj, de sose mennél bulizni? az ugy nem jó.. :S
2010. júl. 17. 00:08
 27/29 A kérdező kommentje:
Nem ez előző kommentjeimben is írtam, hogy nem vagyok nagy bulizós típus, de én is elszoktam járni néha, mikor hogy adódik, meg én inkább kertypartykra szoktam iosmerősökkel járni, szóval egyáltalán nem az otthonülős kategóriába tartozok.
2010. júl. 17. 10:24
 28/29 anonim válasza:

A téma indítójának, vannak ilyen lányok csak keresni kell de ha találsz egyett becsüld meg! nekem egyszer össze jött de el is rontottam, azóta meg nem találok, lehet a háttér miatt de pár év és rem megint találok egy értelmes jó lányt!

17/F

2010. júl. 17. 12:07
 29/29 anonim ***** válasza:
nem az, h nagy bulizós, de azért néha.. vágod.. :)
2010. júl. 18. 16:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!