Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság miért nem lehet találni egy kedves, aranyos és jól kinéző lányt aki nem minden héten ott rázza magát valahol, hanem szereti ha van egy kis nyugi?
Az én barátnőm pont ilyen.
Nem adnám oda semmiért sem. :D
Egyébként azok az emberek, akik erényként tekintenek arra, ha valaki nem jár szórakozni, nem érzik magukat egy pötikét sekélyesnek? Mit zavar az téged, hogy egy lány eljár-e bulizni vagy sem? Számomra felfoghatatlan, hogy lehetek én akármilyen kedves, okos, normális, hűséges és szép, egyszerűen nem mennék át egy ilyen rostán, mert a kedves páromat zavarja, hogy jól érzem magam. És miért lennél attól unalmas, hogy nem akarsz vele menni? Össze vagytok nőve talán? Szerintem itt a féltékenységről és bizalomhiányról van szó, ilyen egyszerű.
Miért járok bulizni? Mert nagyon szeretek a tömeggel tombolni és táncolni. Rázom magam? Lehet, nem érdekel. Mozgok ahogyan jól esik. Tapiznak? Nem, nem hagyom. Vonaglok mással? Pláne nem. Leiszom magam a sárga földig? Nem. Akkor mi bajod is van ezzel? Nagyon sokan vannak ám ezzel ugyanígy. Szerintem magadban keresd a hibát, ne a lányokban. A tömeges táncos őrület szeretete nem minősít senkit. Téged annál inkább az, hogy kizáró indokként kezeled.
És mielőtt mindenki félreértene: én nem tartom kevesebbre azokat, akik ezt nem szeretik! Szívük joga. Ettől nem kevesebbek és NEM TÖBBEK.
21/L
21:28as kommentelnőnek, hát viszonylag magam egész romantikus és hűséges típus vagyok ezért is szeretnék magamnak találni egy ilyen lányt, de az biztos ha találnék magamnak egy ilyen lányt semmiképpen sem hagynám el és kitartanék mellette.
Ha bárki szeretne megismerni küldjön privátban egy üzenetet.
21:38nak
Nem lehet kicsit rosszul fogalmaztam, de azzal nincs baj ha eljár bulizni velem vagy nélkülem, nem szeretem korlátozni és nem is akarok soha senkit. Csak ne mindíg a buli legyen az első, hanem legyen ideje pl egy buli helyett néha egy romantikus estét velemtölteni.
Meg persze nálam is megesik, hogy "lazítok" egyet. Csak ne az legyen neki az első.
Értelek. Ez esetben visszaszívva, ezt én is így gondolom helyén valónak. Viszont akkor ezek szerint tényleg nagyon rossz helyen keresgélhettél, mert nekem minden lány ismerősöm (és természetesen én is) előbbre valónak gondol egy romantikus estét, minthogy a barátnőivel bulizzon. Számomra az a furcsa, hogy ezek szerint van, aki nem így van ezzel. :S Hogyha a párom elém állna, hogy vacsizzunk szombat este, azonnal lemondanék mindent miatta, ez olyan alapvető... Elég szomorú, hogy ezek szerint annyira mégsem. :(
De fel a fejjel... Az élet véletlenek sorozata és rajtad áll, mit hozol ki belőle. Én azt vettem észre, hogy direkt barátot vagy barátnőt keresni lehet, de nem érdemes. Élj önmagadért, légy boldog magadban. És hogyha ezt megvan, akkor vonzod az embereket is, felszabadult vagy. Nem görcsölsz azon, hogy bánt az egyedüllét és hogy "ezt a lányt nem szabad elszalasztanom". Jó helyen kell lenni jó időben. Keress négylevelű lóherét :D Sajnos ez manapság így megy. Zsákbamacska ez a fránya szerelmesdi... És a kedvesem netes társkeresőn ismertem meg, mégsem ajánlom senkinek mert annyi barom van ott, mint sehol. Az is szerencse volt. És csak kíváncsiságból regeltem, hogy hogy nézhet ki egy ilyen oldal, mire hopp, az ölembe pottyant :) Én nem is akartam akkor kifejezetten pasit.
21/L
21:45nek
Hát nem akarom se fényezni magam se semmit, de amiket leírtál jellemez engem, nemtudom okos vagyok vagy sem, de hűséges típus, szeretem a romantikát, nem drogozok, nem dohányzok, nem iszom le magam a sárga földig, tudom hol a határ és mindíg betartom.
Szóvalé vannak még ilyen emberek a földön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!