Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Honnan tudhatom, hogy nem-e...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatom, hogy nem-e ismerkedni más nőkkel is rajtam kívül?

Figyelt kérdés

Ismerkedek egy látszólag félénk harmincas pasival. Mindig ő szokott rám írni, beszélgetünk, flörtölünk, stb. De amikor írkálunk egymásnak, sokszor eltűnik 2-3 percekre kb minden mondata után, valamikor épp hogy egy szót ír, valamikor meg sokat.

Tudom hülyeség ezen agyalni, mert még nincs semmi úgy közöttünk, de ez lehet amiatt van, mert más nőkkel is csetel?

Nincs fent tinderen meg ilyen társkereső oldalakon.

2019. okt. 20. 19:35
 1/6 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
25%

"... sokszor eltűnik 2-3 percekre kb minden mondata után..."

😂

Csillagom, én lazán "eltűnök" másfél-két órára is, mert imádok szimulátorozni. Gondolj bele, amikor spanokkal 24 órás versenyeket tolunk és a külvilág totál ki van zárva. Te meg 2-3 perc miatt aggódsz? Dzsízösz Krájszt. Tedd rendbe magad nyak fölött.

2019. okt. 20. 19:40
 2/6 anonim ***** válasza:
64%

Minden pasi ismerkedik masik novel is, vagy esetlet nokkel.

Ne legyenek illuzioid.

2019. okt. 20. 19:48
 3/6 anonim ***** válasza:
76%

Biztos lehetsz benne, hogy ismerkedik más nőkkel is.

Minden férfi ezt csinálja.

2019. okt. 20. 20:14
 4/6 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
24%
#2 & #3: Na, megjelent két hülye, akik szerint ha 2 percen belül nem válaszol a pasika, akkor az megcsalja őket...
2019. okt. 20. 20:17
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Semmi nem tiltja meg neki, hogy ismerkedjen mással is. És nem csak akkor teheti, amikor nem ír vissza 2 percig. Jézusom...
2019. okt. 20. 20:25
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Sokan ismerkednek egyszerre több emberrel. Ez alól kevés kivétel van mindkét nemben. Én mondjuk nem szerettem több vasat tartani a tűzben egyszerre amíg ismerkedtem, nekem nem ment. Mások simán megteszik.
2019. okt. 20. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!