Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kulso valoban ennyire szamit?
azért igazán nem hibáztathatod. Miért nem küldtél neki friss képet magadról ?
3-4 hónap alatt ( már ez is fura, minek ennyit várni ) felépített egy képet rólad a fejében, hogy milyen vagy, amikor meg találkoztok akkor egyáltalán nem úgy nézel ki. Persze, hogy kiábrándult rögtön belőled. Azt pedig tegyük hozzá, hogy 20 kiló nem kevés.
Ember, konkrétan hazudtál magadról. Lényegtelen, hogy egy másik ember képét látta vagy a te régi képeidet, az az ember jelenleg nem te vagy... Arra még nem gondoltál, milyen érzés, mikor te őszinte vagy a másikkal, aztán találkoztok és totál átverve érzed magad, mert nem azt kaptad, amire igent mondtál?
A másik, nem számít annyira a külső, a legtöbb embernek legalábbis. Van pár kettyós, aki topmodell barátot/barátnőt vár, de a többségnél adott egy széles skála a jótól a nagyon jóig és ha komolyan gondolja, csak annyira kell a másiknak megfelelnie külsőre, hogy ne undorodjon tőle. Nagyon sok emberhez én is úgy álltam hozzá, hogy jó belsővel tudnék hozzá vonzódni. Bevallom, a párom is ebbe a kategóriába esett anno. Viszont onnantól, hogy megismertem és találtam benne valamit, amitől úgy érzem, hogy nekem ő kell, nem az érdekelt, hogy külsőre mennyire volt az ideálom, elég jó pasi volt ahhoz, hogy jónak tartsam úgy mindent összevetve, és onnantól nem bontottam így részeire. Aztán ehhez jöttek a közös emlékwk és minden más, és egyszerűen a lényére van szükségem. És ez némileg felülírta az ideális külsőről alkotott képem is. Ehhez nyilván az kellett, hogy annak ellenére, hogy nem kifejezetten vonzott, ne is taszítson, ne is érezzem azt, hogy nem akarok hozzáérni, mert erőszaknak érezném a testi közelséget.
Fordított esetben te mit szóltál volna, ha egy 20 kilóval sulyosabb lány jelenik meg a randin a képekhez képest?
3-4 hónap alatt csinalhattal volna magadról egy frissebb fotót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!